Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A mosógépbe tette a 14 hónapos babáját, majd kicentrifugálta!

A mosógépbe tette a 14 hónapos babáját, majd kicentrifugálta!

Nehéz elképzelni milyen lelkiállapot és mennyire elborult elme kell ahhoz, hogy egy szülő bántalmazni tudja a gyermekét, főleg, ha az valamilyen brutális módon történik.

Az alábbi történet sokakat megérintett, rengeteg emberben keltett indulatot, dühöt és egyben felfoghatatlanságot, hogy hogyan volt képes egy szülő ezt tenni a gyermekével.

A különös eset Perpignanban történt, egy francia városban. A dolog abból indult ki, hogy egy átlagos, ártatlan kisgyermek, aki mindössze 14 hónapos fogzás miatt nyűgösebb volt a kelleténél és hosszú órákon keresztül nem tudta abbahagyni a sírást és a nyavalygást.

A szülőknek -elmondásuk alapján- már korábban volt néhány kialvatlan éjszakája emiatt és már egyre nehezebben viselték a gyerek fájdalmából eredő sírásait.

Egy nap már odáig fajultak az indulatok, hogy betették a gyereket a mosógépbe, majd egy pár perces “mosás” után a centrifugáló programot is beindították úgy, hogy közben a mosógép ajtaja nyitva volt.

A gyerek durva sérüléseket szenvedett, amelyekre a védőnő lett figyelmes, aki azokban a napokban volt látogatáson. Azonnal orvost hívott a gyerekhez, aki a kórházba rendelte a családot és a szülők csak itt vallották be tettüket.

Az orvosok azonnal értesítették a hatóságokat, akik gyámhatósághoz fordultak és a szülőktől azonnal elvették az alig 14 hónapos gyermeket.

Te milyen büntetést adnál egy ilyen szülőnek?

Forrás: https://www.sudouest.fr/2018/05/23/il-enferme-un-bebe-de-14-mois-dans-un-lave-linge-pour-s-amuser-3-ans-de-prison-ferme-5080222-10407.php

tudasfaja.com

loading...