Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutyát akarták megmenteni a nagy hóban, de kiderült, hogy van valami...

A kutyát akarták megmenteni a nagy hóban, de kiderült, hogy van valami alatta

Képzeld el, milyen lehet az időjárás Szibériában télen. Mindjárt komfortosabbnak érzed magad itthon január végén, igaz? Nos, azoknak, akik ott születnek és nőnek fel, nincs választásuk. A csontig hatoló hideggel mondhatni nap, mint nap szembe kell nézniük.

Egy szülő számára teljesen egyértelmű, hogy nem hagyja magára a gyermekét, főleg, ha az még csupán 2 éves, főleg házon kívül, főleg télen…főleg SZIBÉRIÁBAN.

A következő történetben említésre kerülő anya azonban nem így gondolkodott. Megdöbbentő, de valós eset.

Magára hagyott gyermek

Az átlag hőmérséklet odakinn -12 Celsius fok, a kutya is összekucorodik, hogy ne fázzon annyira. Zord idő. Egy felelőtlen anya mégis képes volt a 2 éves kisfiát kinn hagyni ilyen időben.

Nem ám pár percre vagy órára, hanem 2 teljes napra. Elment otthonról és a csemetéjéről megfeledkezett.

A kisfiúnak persze semmi esélye nem lett volna életben maradni, főleg nem az éjszakai hidegben, azonban csodával határos módon egy őrangyal érkezett, hogy vigyázzon rá.

A fűtetlen verandán a gyermeket egy kutya melegítette folyamatosan, hogy ne fagyjon halálra. A nagyszerű állat két napon keresztül nem mozdult és a szomszédok erre lettek figyelmesek.

Amikor megnézték, hogy mi lehetett a baja, észrevették a kihűlt gyermeket, akit azonnal kórházba szállítottak.

A kutyát azóta hősként és megmentőként emlegetik, az anyára pedig minden bizonnyal komoly büntetés vár kiskorú veszélyeztetése miatt. A gyermeket valószínűleg el fogják venni tőle.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...