Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya minden reggel kiúszik az óceánba, mielőtt a gazdája rájött, mit...

A kutya minden reggel kiúszik az óceánba, mielőtt a gazdája rájött, mit is csinál valójában

Hirdetés

Ha gyakran utazol, akkor tudod, hogy hány csodálatos hely van a világon. Egy másik kultúra megismerése fantasztikus élmény, amelyre egész életedben emlékezni fogsz … és éppen ezért érdemes elutazni Tory szigetére.

 

Hirdetés

A Tory sziget Írország északnyugati partja mentén helyezkedik el, és úgy néz ki, mint valami fantázia regényből. A határain belül buja zöld mezők, évszázados építmények és gyönyörű, mitológiai eredetű tereptárgyak, amelyeket látnod kell, hogy elhidd.

Tory lakói között él Ben, egy boldog kis labrador, aki a sziget nem hivatalos kabalája. Ugyanúgy, mint maga Tory, Ben sem “közönséges”. Ez azért van, mert minden nap csinál valamit, ami rendkívül szokatlan … és mindenki arcára mosolyt csal.

Oly sok gyönyörű hely van a világon. Ha gyakran utazik, akkor valószínűleg már több helyen is járt. De utazott már valaha is Tory szigetére? Ez a hihetetlen hely mintha egyenesen egy filmből származna.

A Tory szigetet még különlegesebbé teszi egy elképesztő kutya, Ben, egy barátságos labrador retriever, aki a sziget nem hivatalos kabalája lett, és a lakók nem is lehetnének büszkébbek.

Ben-nek nagyon érdekes napi rutinja van. Nemcsak ő az egész sziget kabalája, de minden reggel, miután felébredt, izgatottan átszalad a városon, és elindul a helyi kikötő felé. A labradorok végül is szeretik a vizet , de Ben nem egy átlagos reggeli úszáshoz készül…

Amint Ben eléri a víz szélét, habozás nélkül ugrik! Elkezd úszni a víz közepére, látszólag keres valamit. Pontosan mit keres Ben minden reggel? Úgy tűnik, az egyetlen dolog, amit ez a kikötő tartalmaz, a halászhajók …

Vajon mi készteti Bent minden reggel arra, hogy a kikötő közepére ússzon? Miután megnézted a videót, meg fogod érteni, miért kel fel Ben minden nap izgatottan!
 


Ha tetszett a videó, megoszthatod barátaiddal is!

Forrás: szabadnakszulettek.hu

Hirdetés