Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS A kövér férfi táncolni kezd – amikor a közönség meglátta mit csinál...

A kövér férfi táncolni kezd – amikor a közönség meglátta mit csinál a táncparketten, nem hittek a szemüknek

Gyakran ítéljük meg embertársainkat a külsejük alapján. Sokan sztereotípiákban gondolkodunk ami talán egy rossz szokás is. Ha például táncosokról van szó, akkor valószínűleg egy vékony testalkató ember vagy hölgy jut az eszükbe.

 

A filmben szereplő férfi John Lindo azonban teljesen elkápráztat minket tánctudásával.

A tánctudás és a súly nincs összefüggésben egymással és ha tehetséges vagy, akkor mindegy mennyi a súlyod. Lehet, hogy a férfi különösen nehéznek tűnik nagyon jól mozog és partnerével teljesen elkápráztatja a közönséget.

John a 90-es évek elején kezdett táncolni, nagy zenerajongó és a West Coast Swing táncstílusáról ismert. Számos bajnoki címet tudhat magáénak. Az alábbi videóban Deborah Szekely-lyel táncol együtt aki szintén kiváló táncos.

Több versenyt is megnyertek és felkeltették a világ érdeklődését. Koreográfiájuk az elsőtől az utolsó lépésig tökéletes, és nagyon tudják, hogyan kell jó hangulatot átadni a tánccal.Nézd meg az alábbi videót! Mindegy, milyen a külsőd, ámít a fizikai, ha olyan tehetséges és szenvedélyes, mint John Lindo! Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy ők is megnézhessék ezt a jó hangulatú fantasztikus felvételt!

Forrás:csodalatos.co

loading...