Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kisfiú sírást hall testvére szobájából! Elképesztő, amit pár perc múlva rögzít...

A kisfiú sírást hall testvére szobájából! Elképesztő, amit pár perc múlva rögzít a kamera

Hirdetés

Erre nincsenek szavak.

 

Hirdetés

Ha van egy kistesód, biztosan megtennél mindent azért, hogy segítsd és megvédd őt, még akkor is, ha tudod, hogy ez büntivel jár a szüleid részéről.

A fivérek közti kötelék a lehető legkülönlegesebb, és a világon semmi mással nem helyettesíthető – ezt csak azok értik igazán, akiket megajándékozott a sors egy kistestvérrel.

Az alábbi videó is a fentieket erősíti.

A kisfiúról lerí, mennyire odavan a tesójáért. Legszívesebben minden idejét vele töltené, ezért nehéz neki átvészelni azokat az órákat, amikor a csöppség épp az alvás-programját űzi. Felkölteni őt tilos, így kénytelen megvárni, míg a gyerek magától felébred. A gond csupán az, hogy a várva várt nyivákolás után ki kell őt szabadítani a magas gyerekágy fogságából. A család elsőszülöttjének azonban erre is van egy tuti terve.

A megoldás pofonegyszerű: be kell emelni a babaszéket a ágyba, meg kell mutatni a kicsinek a szökéshez alkalmas lépéseket, és máris küldetés kipipálva – indulhat a játék! Egy tökéletes ugrással és némi utólagos segítséggel a kistesó állta is a próbát, és sikeresen kijutott a kelepcéből.

A műsort a szobában felszerelt térfigyelő kamerák kapták lencsevégre. Igazán leleményes kisfiú.

 

Hirdetés
loading...