Kezdőlap EZOTÉRIA A kegyetlen igazság minden csillagjegyről, amit senki nem akar tudni! A tiéd...

A kegyetlen igazság minden csillagjegyről, amit senki nem akar tudni! A tiéd mi?

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, hibái, melyeket legszívesebben jól elrejtenénk, és nem tárnánk nyilvánosság elé. Az asztrológusok előásták minden csillagjegy rejtett hibáit, most tudomást szerezhetsz róluk.

 

 

Kos

Nagyon önző, és sokat követel másoktól. Ha nem kapja meg, amit akar, akár agresszívvé is válhat.

Bika

Makacs, és igen kényelmes alkat, de néha annyira lusta tud lenni, hogy még egy pohár víz töltése is nehezére tud esni. Az összes csillagjegy közül a Bika a legfalánkabb.

Ikrek

Felületes, nem mindig mond igazat, és nagyon mohó. Imád pletykálni, tőle aztán az összes munkahelyi pletykát meg lehet tudni. Állandó pénzügyi bizonytalanságban él.

Rák

Túlságosan érzelmes, és aggodalmas ahhoz, hogy bármit meg tudjon oldani racionálisan. Ha nem kapja meg, amit szeretne gyorsan hisztis gyerekké változhat.

Oroszlán

Önző, egyáltalán nem toleráns másokkal szemben. Ha valami baj történik, képes akkor is másokat hibáztatni érte, ha ő a hibás.

Szűz

Domináns, és diktatórikus. Nagyon nagy egóval rendelkezik, ezért nem szívesen siet mások segítségre, inkább éli a saját kis világát. Szeretné, ha mindenki úgy cselekedne, ahogy ő elvárja.


Mérleg

Néha úgy érzi, hogy ő az Univerzum középpontja. A Nap, és a Hold, csak érte kel fel az égen. Annyira el van foglalva önmagával, hogy sokszor teljesen érzéketlennek tűnhet.

Skorpió

A manipuláció nagy mestere, azt szeretné, ha az egész világ úgy cselekedne, ahogy ő szeretné. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor még egy kis hazugságra is képes, annak érdekében, hogy elérje a célját.

Nyilas

Felületes, zárkózott, és túl becsületes. A munkával kapcsolatban nagyon diszkrét, nem sok információt tudsz meg tőle ezzel kapcsolatosan.

BakNagyon pesszimista, és hajlamos arra, hogy körülötte élők életkedvét is elvegye. Egyesek azt gondolják róla, hogy nagyon félénk, de az igazság az, hogy nem nagyon szeret beszélni.

Vízöntő

Kétféleképpen vélekednek a Vízöntőkről. Vannak, akik rajonganak értük, mások meg ki nem állhatják őket. Sokan úgy gondolják, hogy beképzeltek, és titokzatosak. Adj időt magadnak, míg jobban meg tudsz ismerni egy

Halak

Sokszor futamodik meg az élet kihívásaitól. Túl érzékeny, és néha nem tud már józan ésszel dönteni.

loading...