Kezdőlap EZOTÉRIA A karmánk befolyásolja az életünk! Ha hiszel benne, hogy minden előre el...

A karmánk befolyásolja az életünk! Ha hiszel benne, hogy minden előre el van rendelve, nézd meg mit ír erről csillagjegyed!

Hirdetés

A karma hívői szerint az, hogy mi történik velünk ebben az életünkben, az az előző életünkben megélt cselekedeteink, és viselkedésünk következménye.

Arra is vigyáznunk kell, hogy hogyan élünk a jelenben, ugyanis ez a következő életünket határozza meg. Olvasd el, talán magyarázatot találsz arra, hogy mi miért történik veled.

Hirdetés

Kos

Karmája szerint a Kos agresszív, hatalomra és erőre törekvő. Általában pozitivista, de nem ártana egy kicsit megváltoznia, és jobban odafigyelnie a körülöttelevőkre. Legyen odafigyelőbb, és kedvesebb, ha szeretné, hogy vágyai valóra váljanak.

Bika

Karmája szerint a Bika bonyolult szerelmi élet áldozata lehet. Mivel nagyon szenvedélyes alkat, olyan dolgokat művelhet, amelyek kissé szélsőségesnek bizonyulhatnak. Ajánlott kicsit jobban kordában tartani a csapongó érzelmeket, fordítson nagyobb figyelmet a szeretetre, és a gondoskodásra.

Ikrek

Sokszor kerül kockázatos, és kiszámíthatatlan helyzetbe, és azt is tudja, hogy a kellemetlen helyzetekben soha nincs akire számítson. Hogy el tudja kerülni az ilyen helyzeteket, ajánlott kicsit kedvesebbnek, és segítőkészebbnek lenni.

Rák

A Rákokról az a hír járja, hogy hajlamosak anélkül ítélkezni valakiről, hogy jobban megismernék. Ez pedig nem csak igazságtalan, de sértő is lehet. Ajánlott kedvesebbnek lenni, és mielőtt ítélkezne, fordítson időt arra, hogy jobban megismerje a másik embert.

Oroszlán

Állandóan rohan, siet valahová, nem sok időt ad magának a pihenésre.Folyton teljesítési lázban ég. Az elkövetkezőkben jó, ha kicsit nagyobb figyelmet fordítanak magukra, pihenjenek, lazítsanak, hiszen csak így tudják elkerülni a stresszel járó betegségeket.

Szűz

Intelligens, okos, de túlságosan elemző típus. Látszólag tökéletes életét csupán az befolyásolja, hogy nem tudja élvezni, állandóan elégedetlenkedik. Túl későn veszi észre, hogy nem csak a pénz, és a karrier a legfontosabb dolog az életben.

Mérleg

A karmája a társadalmi élettel áll kapcsolatban. Nagyon barátságos, de vannak olyan időszakok az életében, amikor teljesen befele fordul, és legszívesebben elköltözne egy lakatlan szigetre. Ha nem akar egyedül maradni, akkor jó, ha jobban odafigyel a szeretteire is.

Skorpió

Karmája a társadalomban vállalt szerepére vonatkozik. Jobban kellene szocializálódjon, szerezzen barátokat. Legyen kedvesebb, és udvariasabb.

Nyilas

Karmája a realizmushoz kapcsolódik, ajánlott lenne két lábon álljon a Földön. Túl sokat álmodozik, ezért szenved, amikor szembe kell nézzen a valósággal.

Bak

Az önzés a legnagyobb problémája. A legjobb lenne, ha egy kicsit kedvesebb, és előzékenyebb lenne, hiszen így leginkább csak a saját maga életével van elfoglalva. Amíg nem változtat a magatartásán, csak szenvedni fog.

Vízöntő

Nagyon türelmetlen, nem csak magával, de másokkal szemben is. Jó, ha minél hamarabb megérti, hogy az életben minden dolog eléréséhez türelem, és kitartás szükséges.

Halak

Mindig maximalizmusra törekszik. Meg kell értenie, hogy az életben néha lehet hibát is ejteni, mert különben túl kockázatosan, és feszültségekkel tele fog élni.

Hirdetés