Kezdőlap EZOTÉRIA A januáriak aktívak, a márciusiak kreatívak, a júliusiak túl érzékenyek – Te...

A januáriak aktívak, a márciusiak kreatívak, a júliusiak túl érzékenyek – Te melyik hónapban születtél?

Hirdetés

A hónap, amikor a világra jöttél, jelentősen befolyásolja a domináns személyiségjegyeidet. Egyben ez az időszak az évben, amikor a szerencse melléd szegődik és hegyeket mozgathatsz meg.

Tudd meg, hogy számodra mit tár fel a születésed hónapja.

Hirdetés

Január

Aktív vagy és soha nem tapasztalsz meg unalmas perceket. Mindig tevékeny vagy és mindig hatékonyan cselekszel. Mindig hajlandó vagy nagy áldozatot hozni azért, amit el akarsz érni az életben, hiszen csak olyan dolgokat tűzöl ki magad elé, amelyek valóban fontosak számodra. Intuitív vagy, jó vezetői képességekkel. Makacs természeted nem viseli el, ha meg akarják mondani, hogy mit tegyél.

Február

Szorosan kötődsz a barátaidhoz és rendszerint korán frigyre lépsz, mert nem szeretsz egyedül lenni. Nagyon jól működsz páros munkában és csapatban is. Képes vagy az önkontrollra, szeretsz utazni és imádod a kalandos projekteket.

Március

A kreativitásod mindig segít téged a sikerekhez vezető úton. Képes vagy mindig a legjobb döntéseket meghozni magad számára. Hatalmas képzelőerővel rendelkezel, amely sajnos nem mindig jó társad, különösen akkor, ha túlkombinálsz valamit. A nyugalom a mindened és igyekszel kerülni a stresszes helyzeteket. A szerelmed karjaiban boldogságra lelsz és a barátaid nagyon fontosak számodra.

Április

Szeretsz reflektorfényben lenni, a nagy kihívások feltöltenek, mindig a pillanatnak élsz és nem fogadod el könnyen mások parancsolgatásait. Fontos számodra a pénzügyi stabilitás, amiért hajlandó vagy lemondani a személyes vágyaidról is.

Május

Nem félsz a változásoktól, hanem tárt karokkal állsz elébe. Nem függsz senkitől, imádsz utazni és kilépni a komfortzónádból. Folyamatosan vágysz a kihívásokra és a fejlődési lehetőségekre. Nem kedveled az egyedüllétet, aktív társasági életet élsz.

Június

A lelki dolgok sokkal fontosabbak számodra, mint az anyagiak. Empátia, érzelmesség, udvariasság jellemez téged és mindent hajlandó vagy megtenni a szeretteidért. Döntések meghozatala előtt sokat habozol. Szereted a stabilitást és nem őröl fel a napi rutin.

Július

Folyamatos átalakulásban vagy, tele energiával és minden lehetőséget megragadsz, amit személyes vagy szakmai fejlődésedet elősegítheti. Talán túlságosan érzelgős vagy, de kifelé ezt nem szívesen mutatod. Inkább belül szenvedsz, elfojtva a könnyeidet, miközben kívül mindig életvidámnak tűnsz.

Augusztus

Extrovertált vagy és akkor érzed magad a legjobban, ha sok ember vesz körül. A végsőkig harcolsz azért, hogy elérd azt, amit akarsz. Nagyon kifejező vagy és nyitott. Mindig kimondod, amit gondolsz és érzel. Vezető típus vagy, aki virágzó karrier elé nézhet. A logikád szinte sosem hagy cserben.

Szeptember

Kitartasz az álmaid, eszméid, hitvallásod mellett. Nagyon megfontolt és perfekcionista vagy, aki kifejezetten kritikus másokkal és önmagával kapcsolatban is. Egy kapcsolatban sokat adsz, de elvárod, hogy ugyanannyit kapj is legyen szó szerelemről, barátságról vagy munkáról.

Október

Ambiciózus vagy és az erősségeid visznek téged sikerre. Akkor is nyersz, ha nincs szövetségesed egy harcban. Szereted elkerülni a felesleges konfrontációt és mindent megteszel azért, hogy a békét és a stabilitást fenntartsd. Szeretsz társaságban lenni és sokat beszélni.

November

Inkább maradsz egyedül, semmint a nem megfelelő emberrel kösd össze az életedet. Nagyon titokzatos vagy és nem mutatod ki könnyen az érzéseidet senkinek. Vonzanak a kalandok és az utazás és mindig a szíved vezérel. Szabad szellem vagy, akit nem lehet láncra verni, így a kapcsolatidban is az ilyen emberekhez vonzódsz.

December

Magányos lélek vagy, aki szereti a szabadságot és nem viseli el a gyűlölködést. Hűséges, megbízható társ vagy fantasztikus humorérzékkel. Ha valakiről kiderül, hogy kétszínű, azonnal elvesztette minden tiszteletedet. Ha nem is mutatod ki, szereted, ha dicsérnek és megbecsülnek. Akkor működsz a leghatékonyabban.

tudasfaja.com

Hirdetés