Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A gyerek születésnapján készített egy fényképet. 3 év múlva hátborzongató dolgot fedezett...

A gyerek születésnapján készített egy fényképet. 3 év múlva hátborzongató dolgot fedezett fel a képen!

Amikor Charlotte 10 éves lett, akkora partit szerveztek, hogy ilyet senki nem látott még a környéken. A családot és a közeli barátokat hívták meg, mindenki rengeteg képet készített, de egy az egész közül igen emlékezetes maradt.

 

A képen a gyerek édesanyja, Shally látható a kezében a tortával, előtte pedig a gyerekek állnak. A nő jobbján azonban a fényképen egy ismeretlen kisfiú körvonalai láthatóak.

Senki nem tudja, hogy ki lehet az, hiszen nem is volt ilyen gyerek meghívva a partira. Amióta ebbe az új házba költöztek, Shallyt valami megmagyarázhatatlan érzés kerítette hatalmába, úgy érezte, mintha szellemek laknának a lakásban.

“Áthoztam a tortát a szobába, ahol a gyerekek voltak, leültek a kanapéra, és elkészült a fénykép”-emlékszik vissza a nő. Három évvel később viszont, amikor visszanézték a képeket, hihetetlen, de ott volt a képen egy ismeretlen kisfiú sziluettje.

“Senki nem tudta, hogy ki az a gyerek, és hogy került a fényképre. Amióta beköltöztünk a házba, sokszor hallottam fura hangokat, recsegéseket, nyikorgást.

Sőt, az is előfordult, hogy valaki szólított, hogy “anya”, pedig a gyerekeink nem is voltak otthon akkor”-mondta az anya.


Az eset után Shally úgy döntött, hogy túl sok rossz dolog történt ott velük, és jobb, ha kiköltöznek a lakásból, még mielőtt teljesen felborulna a családi harmónia.

tudasfaja.com

loading...