Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A gyanútlan férfi dédelgette a kutyáját, amikor észrevett valamit, amitől meghűlt a...

A gyanútlan férfi dédelgette a kutyáját, amikor észrevett valamit, amitől meghűlt a vér az ereiben.

Hirdetés

Bella, a barna labrador és Robert Kugler, a veterán Nebraskából (USA) már elválaszthatatlan jó barátok, mivel Robert kilenc évvel ezelőtt, még kiskutya korában vette magához Bellát.

 

Hirdetés

 

2015 májusában, Robert észrevett valami problémát Bella bal mellső lábán és rögtön állatorvoshoz vitte. Megdöbbent, amikor kiderült, hogy Bellának csontrákja van.

Az orvosok nem akarták hiú reménnyel áltatni.

Azt mondták, hogy két lehetősége van: elaltatja a kutyát azonnal, vagy a lábát kell amputálni a lehető leghamarabb.

Robert az amputáció mellett döntött, és amikor Bella felébredt, ő már háromlábú kutyaként élte tovább az életét.Azonban nem sokkal ezután kiderült, hogy a rák már átterjedt a tüdejére is.

Az állatorvos azt mondta neki, hogy Bella maximum 3-6 hónap hónapig élhet tovább.

Ekkor Robert elhatározta, hogy összecsomagol, és egy közös utazásra mennek szerte az Egyesült Államokban, hogy élvezzék a fennmaradó időt, mégpedig annyira intenzíven, amennyire csak lehetséges.“Nem akartam, hogy egy nap arra úgy jöjjek haza, hogy már nem él” magyarázza Robert.

6XIX8ASMD8H4XCKDS88L 3T0TLSOWEG7X0Q2608ZL R1O65HYZ75620PPR4XC3

Már jártak Chicagoban, Key Westben, Nashville-ben és Savannahban, és még mindig utaznak. Bella nagyszerűen érezte magát az elmúlt 14 hónapban, és élvezi minden percét a gazdájával. Imád utazni az autóban, és élvezi a vizet.

Az éjszakát általában Robert autójában, vagy barátainál, ismerőseinél töltik. Olyan sok lehetőség van és Robert dokumentálja az egész túrájukat a szociális oldalakon (facebook, instagram). Sokan lelkesen követik a kalandjukat, és ösztönözik őket, hogy ne adják fel!

Az elmúlt években Robert nagy traumán ment keresztül, mert elvesztette mindkét testvérét és ez az utazás segít begyógyítani saját sebeit is: “Amikor látod, hogy egy élet véget ér éppen azelőtt, hogy a személy elérte volna a céljait, amiről mindig is álmodott, megváltoztatja a perspektívádat az élettel kapcsolatban.


Úgy érzem, az út amit most megteszek a kutyámmal, pontosan az, amit tennem kell az életemben.” A két elválaszthatatlan barát jelenleg Floridában van és tervezik, hogy meglátogatják a nemzeti parkokat.

És Bella? “Ő igazán jól van ebben a pillanatban!” mondja Robert büszkén. Annak ellenére, hogy az utazást beárnyékolja Bella betegsége, értékes órát töltenek együtt.

Lehet ennél szebb módon eltölteni a hátralévő időt?

Forrás:harmonikum.com

Hirdetés
loading...