Kezdőlap AKTUÁLIS A Finálé után nem titok többé – Őszinte vallomás Krausz Gáboréktól

A Finálé után nem titok többé – Őszinte vallomás Krausz Gáboréktól

Hirdetés

Az idei Dancing with the Stars évadnak ismét megvannak a győztesei, és ezúttal Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyultak a legjobbnak a táncparketten. Az utolsó pillanatokban dőlt el a verseny, amikor a páros a legjobb formáját hozva lenyűgözte a nézőket és a zsűrit is.

 

Hirdetés

A győztesek a finálé után alig tudták elengedni egymást, a színpadon folyamatosak voltak az ölelések, és az érzelmek magasba szöktek. A közönség tapsvihara és a táncparkett lelkesedése tökéletesen tükrözte azt a kemény munkát és elszántságot, amit Krausz Gábor és Mikes Anna az egész verseny során tanúsított.Krausz Gábor a győzelem pillanataiban megköszönte mindazoknak, akik szavazataikkal hozzájárultak sikerükhöz. Elmondta, hogy hálás azoknak, akik nem csak a táncokat és koreográfiákat látták bennük, hanem valami többet, egy olyan összhangot és kémiai reakciót, amitől a tánc még emlékezetesebbé vált.

Mikes Anna is kifejezte háláját a támogatásért, és hangsúlyozta, mennyire hálás a közönségnek, hogy végigkísérte őket ezen az izgalmas utazáson. A két győztes egymásnak is köszönetet mondott, és a színpadon folyamatosan ölelgették, puszilgatták egymást. Az érzelmek magas fokán a séf még a profi táncos arcára és vállára is odanyomott egy puszit, ami a közönség számára is megható pillanat volt.

A Dancing with the Stars idei szezonja egyértelműen emlékezetes marad Krausz Gábor és Mikes Anna kivételes tehetségének és összhangjának köszönhetően. A győztesek és a verseny résztvevői egyaránt megmutatták, hogy a kitartás, az elhivatottság és a szenvedély a táncban egyesülve valódi csodákat hozhatnak létre a színpadon. A következő évad már most nagy várakozást kelt, és a Dancing with the Stars rajongói izgatottan várják, hogy milyen újabb táncos csodákat hoz majd magával.
Hirdetés