Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A férj bevallja feleségének, hogy viszonya van a nővérével – A felség...

A férj bevallja feleségének, hogy viszonya van a nővérével – A felség reakciója mindent visz!

Ez a mókás történet egy férfiról szól, aki elhagyta a feleségét annak nővéréért, majd később rájött, hogy nagy ára volt az akciójának. A férj beismerő levelet írt nejének, amiben elmondta, hogy miért szándékozik lelépni.

 

A feleség kíméletlen válasza azonban megadja az egész csattanóját. Ez te sem fogod kibírni nevetés nélkül.

Íme, a férj feleségéhez címzett levele 7 év házasság után:

“Kedves feleségem,

Azért írom neked ezt a levelet, hogy elmondjam, örökre elhagylak. Jó férjed voltam 7 éven keresztül, semmi kivetnivaló nincs bennem. Ez az elmúlt két hét maga volt a pokol. A főnöködmost hívott, hogy kiléptél a munkából és ez volt az utolsó csepp a pohárban. 

Múlt héten, mikor hazaértél, észre sem vetted, hogy új a hajam, hogymegfőztem neked a kedvenc ételed, sőt még egy vadi új selyem boxert is felvettem a kedvedért.

Az ennivalót 2 perc után ott hagytad, majd mentél lefeküdi miután megnézted a kedvenc sorozatodat. Le sem akartál feküdni velem és semmi ilyesmi, ami a férj-feleség kapcsolatot erősíthetné. Vagy megcsalsz, vagy már nem szeretsz többé, bárhogy is legyen, én távozom.

Exférjed.Ui.: Ne próbálj megtalálni. A NŐVÉREDDEL elköltöztem Nyugat-Virginia-ba. Legyen csodás életed!”

A feleség nem törte össze egy cseppet sem. Rájött, hogy jobbat érdemel és a válaszlevele kétségkívül ráébresztette a férjét, hogy nagyot vétett.

“Drága Exfréjem,


Semmi nem tehette volna szebbé a napomat, mint a leveled. Az igaz, hogy 7 évig voltunk házasok, de a jó férj jelzőtől fényévekre vagy.

Azért nézem a sorozatomat, hogy elterelje a figyelmet az állandó nyavalygásodról és morgásodról, bár sajnos nem teljesen sikerül. Észrevettem, hogy új a hajad, de az első gondolatom az volt, hogy úgy nézel ki, mint egy lány, és ahogy édesanyám tanította, vagy mondj szépet, vagy inkább meg se szólalj. Az utóbbi mellett döntöttem.Amikor megfőzted a kedvenc ételemet, akkor bizonyára összekevertél a NŐVÉREMMEL, mivel én 7 éve már, hogy nem eszek disznóhúst.

Az új selyem boxerről csak annyit, hogy azért fordítottam hátat neked, mert a 49.99$-os árcímke még mindig rajta volt és furcsálltam az egybeesést, hogy a nővérem épp aznap reggel kért tőlem kölcsön 50$-t.Mindezek után még mindig szerettelek és úgy gondoltam, rendbe tudjuk hozni a dolgot. Mivel nyertem a lottón 10 millió $-t, felmondtam a munkahelyemen és vettem két jegyet Jamaica-ba, de mire hazaértem, te már nem voltál sehol.

Minden okkal történik, azt hiszem. Remélem, hogy olyan boldog életed lesz, amilyenre mindig is vágytál. Az ügyvédem azt mondta, hogy a levél, amit nekem írtál biztosítani fog róla, hogy egy centet se kapj tőlem. 

Exfeleséged, aki mocskosul gazdag és szabad.

Ui.: Nem tudom, hogy valaha mondtam-e neked, de a nővérem Carla valaha Carl-ként jött a világra. Remélem ez nem gond.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...