Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS A Feng Shui szerint ezért kellene minden háznál lenni egy szélcsengőnek!

A Feng Shui szerint ezért kellene minden háznál lenni egy szélcsengőnek!

Ha még nincs szélcsengőd, szerezz be egyet, hiszen csodálatos hangja van, és ráadásul pozitív hatása is kiemelkedő. Számtalan fajta közül válogathatsz, egészen biztosan megtalálod azt, amelyiknek a hangja, és formája a szívedhez legközelebb áll.

A szélcsengő azon túl, hogy kellemes a fül, és a lélek számára, számos pozitív hatással rendelkezik.

Kétféle szélcsengő létezik. Az egyik kategória a fém, vagy kerámia, amelyet a belső térben használunk inkább. És a bambuszból készült, amelyet a teraszra, vagy udvarra ajánlott függeszteni.

Olyan modellt válasszunk, amelyik jobban tetszik. Ha nem tudunk dönteni, inkább vigyük haza mind a kettőt, lehet, hogy egyik nap egyikhez, másnap pedig a másikhoz lesz hangulatunk.

Helyezhetjük az ablakba, gyerekszobába, verandára, előszobába, kertbe, bejárat fölé. Olyan helyre tegyük, ahol sok időt tartózkodunk.

Ha szerencsét akarunk bevonzani, akkor 4, 6, 8 vagy 18 csövű szélcsengőt válasszunk. Az 5 csövű segítségével megszabadulhatunk a negatív energiától. Ez utóbbit egy sötétebb, nem túl forgalmas helyre kell akasztani, ide össze tudja gyűjteni, majd semlegesíteni a negatív energiákat.

A fém szélcsengőket észak-nyugat irányba, a bambuszból készült szélcsengőket dél-keleti irányba helyezzük.

A kerámia szélcsengőket délnyugat és északkelet irányba helyezzük.

A szélcsengő segítségével enyhíthetjük a depresszió tüneteit, hiszen a pozitív hanghatás segítségével megszabadulhatunk a lelki eredetű betegségektől. Kivédik a negatív energiákat, és fokozzák a kreativitást.

Bármilyen évszakban kint hagyhatjuk a szabadtérbe helyezett szélcsengőket, csak arra kell vigyáznunk, hogy védjük őket az időjárási viszontagságoktól.

A szélcsengőket 2-3 évente ajánlott lecserélni, és időközönként megmosni. Így megtisztíthatjuk a negatív energiáktól.

loading...