Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS A félénk tini kiállt a tömeg elé. A suli reakcióját neked is...

A félénk tini kiállt a tömeg elé. A suli reakcióját neked is látnod kell, amint elkezdett mozogni

Hirdetés

Bárki idegessé válik, ha nagy tömeg előtt kell szerepelnie. Ez különösen igaz az emberre akkor, amikor még tinédzser és oly sokat ad a többiek véleményére. Ha ezek mellett még félénk is, akkor aztán teljes a káosz.

De ha valaki össze tudja szedni minden bátorságát és megmutatni a többieknek, hogy mire képes, akkor az egy lenyűgöző élményt jelenthet minden kortárs és az egész közönség számára.

Hirdetés

Pontosan ez történt Brett Nichols-szal, amikor eldöntötte, hogy részt fog venni az iskolája által szervezett tehetségkutató műsorban.

A kaliforniai Pitman középiskolában aznap teltház volt. A gimnázium lelátóján rengeteg, elvárásokkal teli diák ült és Brett eléggé idegesnek tűnt, amikor kilépett közönsége elé, miközben több száz szempár szegeződött rá.

Azonban Brett összeszedte minden bátorságát és az első benyomás már senkit nem érdekelt utána. Olyan produkciót adott elő az egész iskola szeme láttára, ami mindenkit ledöbbentett.

Michael Jackson-ra táncolt

Ahogy megszólalt Michael Jackson világhírű száma, a Billy Jean, Brett egy igazi szupersztárrá változott a színpadon. Tehetséges táncmozdulataival olyan tökéletesen imitálta az egykori rock legendát, hogy a közönség képtelen volt visszafojtani ámulatát és hangos éljenzésben tört ki.

Brett nem csak a nézők, de a zsűri szívét is megnyerte, ugyanis az első helyezést ért el a megmérettetésen. A videója azóta futótűzként terjedt el a neten és egy este alatt híressé tette a fiút.

Csodás látni, hogy Brett-nek volt bátorsága fellépni visszahúzódó természete ellenére, mivel valódi tehetsége van, amit kár lenne rejtegetni.

Nézd meg te is a videóját!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...