Kezdőlap EZOTÉRIA A csillagjegyed elárulja, melyik életkorban találod meg a lelki társad

A csillagjegyed elárulja, melyik életkorban találod meg a lelki társad

Nem egyszerű megtalálni az valódi lelki társunkat a nagyvilágban. Vannak olyanok, akik felismerik, ha találkoznak az Igazival, de vannak olyanok, akik még csak nem is sejtik, hogy életük párjával hozta össze őket a sors.

Ha kíváncsi vagy, hogy a csillagjegyed szerint neked hány éves korodban kell találkoznod a lelki társaddal, akkor olvass tovább.

Kos

A Kosok 21 éves korukban találják meg a lelki társukat, a serdülőkor és az éretté válás között. Ez az ideális időszak arra is, hogy a lelki társ felfedezhesse a Kos minden jellemvonását.

Bika

A Bikák már 16 éves korukban találkoznak a lelki társukkal. Bár ilyen fiatalon még nehezen hihetünk a szerelem első látásra erejében, de a Bika romantikus oldala már idejekorán megmutatkozik, és azonnal beleveti magát a kalandba.

Ikrek

Az Ikrek 19 éves korában találkozik az igazival, de jó eséllyel nem ismeri fel, hogy az a személy az igazi számára. Semmi gond, a kapcsolatot fenntartják és végül komoly párkapcsolatba bocsátkoznak.

Rák

Ez a jegy már gyerekkora óta az igaz szerelemről álmodik, szóval nem meglepő, ha már 15 éves korában megtalálja. A Rákokra jellemző, hogy egyszerre tudnak naivak és érettek lenni érzelmileg.

Oroszlán

Ez a jegy kicsit máshogyan működik, mint az előbbiek. Neki először azt kell kitalálnia, hogy mit akar az élettől, mielőtt beleveti magát a romantikus kapcsolatokba. A legjobb formájukat 25 évesen vagy talán egy kicsit később hozzák.

Szűz

Ez a jegy kivételt képez. Vannak közülük, akik megpróbálják megtalálni a lelki társukat, de ők is mindig körbe vannak véve számos jelölttel. Ha nem találja meg a lelki társát, az sem zavarja, hiszen számos jó kapcsolattal tudja azt pótolni.

Mérleg

A Mérleg 20 éves korában találja meg a lelki társát, a serdülőkor és a felnőtté válás közötti átmeneti időszakban. Sok zűrt megtapasztal az életében, ami kétségeket kelt benne. Éppen ezért találja meg az igazit valamelyik barátja személyében, akivel bátran megoszt mindent a bizalom révén.

Skorpió

A Skorpió 12 éves korában találja meg a lelki társát, egy olyan korszakban, amikor az ember még meg sem érti valójában ennek a fogalomnak a lényegét. Furcsa, de mégis kellemes érzés és egy nyári szünethez kapcsolható. Ha nem is találkoznak később, soha nem fogja elfelejteni azt a személyt.

Nyilas

A Nyilasnak mindene a szabadság, ezért nem is találja meg a lelki társát 28 éves kora előtt. Elutasít minden komoly kapcsolatot azzal a feltételezéssel, hogy az élet sokkal egyszerűbb a zűrös szívügyek nélkül. Amikor valaki mégis belopja a szívébe magát, biztosra megy, és nem engedi, hogy megfojtsák.

Bak

Ez a jegy nem igazán hisz a lelki társ fogalmában, sokkal inkább kötelezi el magát gyakorlatias szempontok szerint. Ennek eredményeképpen a 30-as éveinél korábban nem valószínű, hogy találkozik az igazival és akkor is fenntartásokkal közelít felé, nehogy kudarcot valljon.

Vízöntő

Ez a jegy nem esik könnyen szerelembe és hajlamos eltaszítani magától bárkit, aki a közelébe akar férkőzni. De egy ponton eljut oda, hogy szeretné a lelkében zajló dolgokat megosztani valakivel és gyakran az egyik legjobb barátjából válik az igaz szerelme.

Halak

A Halak 17 éves korában találkozik a lelki társával. Biztos benne, hogy a kapcsolat egész életre szól majd és a másikról úgy képes áradozni, mintha az egy tündérmeséből lépett volna ki. Ez az életszakasz tökéletes számára, hogy új dolgokat tapasztaljon, új perspektívát sajátítson el és új kalandokba kezdjen bele.

tudasfaja.com

loading...