Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A család kutyája a vízhez csalja az apát. Amit ott látott, attól...

A család kutyája a vízhez csalja az apát. Amit ott látott, attól teljesen összeomlott.

Alexander Kenney (Coffs Harbour, Ausztrália) egy kisfiú, akinek van egy saját őrangyala. De ez négy lábon fut!

 

2015. Szeptemberében A Kenney család ellátogatott egy barátjuk tulajdonában lévő ingatlanba, ahol a kis Alexander észrevétlenül beleesett a víztározóba. A majd két éves kisfiú elvesztette az eszméletét, és úszott arccal lefelé a vízen, amikor a család staffordshire terrierje, Leala utána ugrott, hogy megmentse őt. Mivel nem tudta kihúzni, az ázott kutya rohant vissza a házba, és ugatott, mint egy őrült David Kenneynél, Alexander apjánál.

Leala elvezette Davidot a vízhez, ahol látta, hogy az élettelen fia úszik lefelé. Az apa sokkot kapott. 27 percig próbálta újraéleszteni a fiát, amíg a mentők megérkeztek. Alexander helikopterrel repült a legközelebbi kórházba (Brisbane), ahol az orvosoknak mesterséges kómába kellett helyezniük Alexandert. “Az orvosok azt mondták, készüljünk fel, hogy a fiúnkat nem vihetjük haza, és ha magához is tér, valószínű valamilyen agyi károsodást fog szenvedni” emlékszik vissza Alexander anyja, Lisa Brockbank. “Egy szülő szempontjából, ez nem lehetne sokkal rosszabb.”Mindössze 48 óra múlva a kis harcos mindenkit ámulatba ejtett: Alexander felébredt a kómából és elkezdett lélegezni magától. Az orvosok nem tudták elhinni, hogy milyen gyorsan magához tért a gyermek. “Csodálatos, hogy ilyen hamar felébredt” mondta az anyja. És senki nem tudta elfelejteni Leala kutya hősies tettét!
A két éves hazatért családjához és nem maradt maradandó sérülése. Leala nagyon boldog volt, hogy újra játszhat a legjobb barátjával. “Leala nélkül ma nem lenne velünk a kisfiúnk…” mondta Alexander anyja.

Micsoda egy bátor négylábú hős! Hála a kutya ösztöneinek, David Kenney és Lisa Brockbank a szeretett fiukat a karjaikban tarthatják.

Forrás:harmonikum.com

loading...