Kezdőlap EGÉSZSÉG A 82 éves nagymamám soha nem szenvedett ízületi-, vagy lábfájdalomtól. Ezt a...

A 82 éves nagymamám soha nem szenvedett ízületi-, vagy lábfájdalomtól. Ezt a gyógymódot tanuld meg tőle!

Az életkor előrehaladtával egyre többen panaszkodnak ízületi fájdalmakra, lábduzzadásra, és küzdenek elnehezedő, duzzadó végtagjaikkal. A nagymamám azonban azon kivételes személyek közé tartozott, aki soha nem volt beteg!

Hosszan tartó egészségét ennek a keveréknek köszönhette. A saját receptjét sok emberrel megosztotta, hogy minél többen el tudják kerülni a kínzó fájdalmakat.

Ennél jobb gyógykenőccsel eddig még nem találkoztam! Egy nap elkezdett fájni a torkom, és miután bekentem a nagymamám receptje által készített kenőccsel a nyakam, percek múlva már egyáltalán nem éreztem fájdalmat.

 

Hozzávalók:

  • 300 ml szesz
  • 10 ml sósborszesz
  • 10 ml jód
  • 10 Algocalmin tabletta

Elkészítés:

Az Algocalminokat zúzd porrá, majd keverd el az összes többi hozzávalóval. Amikor egy krémes, egyenletes, csomómentes masszát kapsz, akkor készen van a kenőcs.

21 napig tárold egy napfénytől védett helyen, és utána már használhatod is. Este lefekvés előtt kenegesd be vele a problémás területeket, majd kösd be egy vastag sállal, és maradj így reggelig.

Nappal is nyugodtan alkalmazhatod a kezelést, abban az esetben, ha több órán keresztül nem kell kimenj a házból, és rajta tudod hagyni a fájó testrészeken a kötést.

Tíz napon keresztül minden nap végezd el ezt a műveletet, majd tarts 5 nap szünetet, és ha még szükséges ismételd meg 5 nap múlva az eljárást.

tudasfaja.com

loading...