Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A 7 gyermekes özvegy könnyekben tört ki, amikor egy ismeretlen azt mondta,...

A 7 gyermekes özvegy könnyekben tört ki, amikor egy ismeretlen azt mondta, a karácsony idén korábban érkezik

MEGOSZTÁS

Ebben az évben történt, hogy Dakota Nelson és felesége, Ream a garázsban ténykedett. Ugyanolyan nap volt, mint bármely másik, minden a legnagyobb rendben volt.

Amikor Dakota elment valamiért, visszatérve teljesen lemerevedett. Ream a földön feküdt eszméletlenül. Az arca kék volt és nem lélegzett.

Dakota azonnal elkezdte újraéleszteni, miközben utasította a 11 éves fiát, hogy hívja a segélyvonalat. Ream agya 20 percig nélkülözte az oxigént, kómába esett és végül elhunyt. Az orvosok még mindig nem tudják, hogy mi okozta a hirtelen halálát.

Dakota teljesen egyedül maradt 7 gyermekükkel (1 éves- 16 éves) és a háztartással. Nem adhatta át magát a gyásznak, ugyanis 7 emberről kell gondoskodnia és egyszerre 3 részidős munkát végez, hogy fizethesse a család kiadásait.

Az anonim adakozó

Értesülve Dakota szörnyű helyzetéről, egy ismeretlen adakozó úgy gondolta, karácsony környékén ideje örömet okoznia.

Dakota egy üzenetet kapott egy különleges ajándékról, amit egy ‘titkos Télapó’ küldött. Ez nem volt más, mint 10.000 dollár, amely ebben a nehéz időszakban Dakota-nak óriási segítséget jelent.

A férfi meg sem tudott szólalni, azonnal könnybe lábadt a szeme. A GoFundMe oldalon ma már számos ilyen jótékonysági kezdeményezés található, amelynek keretében az emberek rászorulók részére adakozhatnak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...