Kezdőlap EZOTÉRIA Ez lesz a 2018-as év legnagyobb ballépése csillagjegyed alapján!

Ez lesz a 2018-as év legnagyobb ballépése csillagjegyed alapján!

Mindenkinek az életében vannak nehezebb periódusok, de mindig igyekszünk valahogy túlélni ezeket az életszakaszokat. A lényeg, hogy felemelt fejjel haladjunk előre, és, ne hagyjuk, hogy bármi is a kedvünket szegje.

Most megtudhatod, hogy milyen nehézségekkel kell szembesülnöd a következő időszakban, így alkalmad adódik, hogy fel tudj készülni rájuk.

Kos

Hajlamos vagy arra, hogy túlzásba vidd a munkát, így nem túl sok időd jut a családodra, és a szeretteidre. Itt az ideje, hogy egy kicsit harmonikusabb életet élj, próbáld megteremteni az egyensúlyt a munka, és a magánélet között.

Bika

Nehezedre esik, hogy tévedés esetén bocsánatot kérj másoktól. Igen nagy az egód, beképzeltnek tűnsz, ezért sokan nem szívesen keresik a társaságod. Próbálj egy kicsit kedvesebb lenni, felejtsd el az állandó rivalizálást.

Ikrek

Jó lenne, ha megszabadulnál káros szenvedélyeidtől, hiszen ez az életforma nagyon romboló hatású. Ideje lenne áttérned egy egészségesebb életmódra.

Rák

Mostanában kissé közömbös vagy mások problémája, és élete iránt. Ne csodálkozz, ha nem keresik régi ismerőseid a társaságod. Ajánlott lenne nyitnod mások felé, mert különben könnyen magányossá válhatsz.

Oroszlán

Nem érdemes olyan kapcsolatokat ápolnod, melyek kimerítenek, és negatívan hatnak rád. Azonban nem tudsz kilépni a káros kapcsolataidból, mert azzal be kellene ismerned, hogy hibáztál. Bármilyen nehezedre is esik, itt az ideje, hogy ezentúl csak pozitív személyekkel barátkozz.

Szűz

Engedd el a régi dolgokat, kapcsolatokat, ne ragaszkodj ennyire a múlthoz. Próbálj a jelenben élni, és használd ki maximálisan a lehetőségeket. Légy nyitott, és változtass az életeden.

Mérleg

Ne hidd, hogy jobbra fordul az életed, ha állandóan csak hátrafelé nézel. Engedd el a régi sérelmeidet, és próbálj meg újra hinni az életben, csak így fogsz tudni boldogan élni. Szorongásaid gúzsba kötnek, ne add át magad nekik.

Skorpió

Úgy érzed, hogy egy kis magányra van szükséged, de légy óvatos, ne tölts túl sok időt egyedül, mert az már káros lehet. Ha mindig elutasítod a barátaid, végül egyedül maradsz.

Nyilas

Az életed nem tart semmere, mert mindig a múlton rágódsz. Állandóan másokat hibáztatsz a problémáidért, és nem tanulsz a hibáidért. Bízz magadban, mert csak így fogsz tudni szembenézni a múltbeli sérelmeiddel.

Bak

Senki sem tökéletes, de hibáinkból érdemes tanulni. Te viszont újra, és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, így nem fogsz tudni változtatni az életeden. Ne félj belevágni az új dolgokba!

Vízöntő

Túlságosan magasak az elvárásaid, és, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezted, hamar összeomlasz. Tanuld meg elfogadni, ha valami nem pont úgy sikerül, ahogy eltervezted.

Halak

hajlamos vagy arra gondolni, hogy mindenki ellened fordult, de ez leginkább csak paranoia. Próbálj hinni az emberek, és a világ jóságában, és akkor sokkal boldogabban élhetsz. Koncentrálj a jelenre!

tudasfaja.com

loading...