Kezdőlap AKTUÁLIS A 13 éves fiú bejelentette, hogy meg fog szökni otthonról. Amikor a...

A 13 éves fiú bejelentette, hogy meg fog szökni otthonról. Amikor a rendőrtiszt belépett a szobájába sokkot kapott!

Hirdetés

A dél-carolinai Cameron Simmons-nak elege lett az otthoni körülményekből, és úgy döntött világgá megy. Mielőtt megszökött volna, a rendőrséget hívta telefonon.

Világszerte kétségbeesett családok várják vissza eltűnt családtagjaikat, a rendőrségben bízva reménykednek, hogy még egyszer láthatják gyereküket, párjukat, hozzátartozójukat. Borzalmas dolog lehet csak várni, várni, és reménykedni. Cameron Simon azonban “megkímélte” a családját ettől a stressztől, és mielőtt lelépett volna otthonról, értesítette a rendőrséget.

Hirdetés

Gaetano Acerra rendőrtiszt, amikor meghallotta az esetet, rögtön a helyszínre sietett, hogy hátha meg lehet előzni a tervezett szökést. A 13 éves fiú, és édesanya egy beteg rokonukhoz költözött, hogy ápolják őt.

Mivel pénzügyi gondjaik támadtak, így jól jött, hogy a lakásért nem kellett fizetniük. Cameron, és az édesanyja rengeteget veszekedett, és ez az állapot a fiú szerint már tarthatatlanná vált. Ezért dönött úgy, hogy inkább megszökik. A rendőr, amikor a helyszínre érkezett látta, hogy milyen szomorú körülmények között kell éljen Cameron.

Szegénynek ágya sem volt, egy felfújható matracon aludt a földön, ami folyton leereszkedett. A férfi mikor meglátta a helyzetet, vett Cameronnak egy ágyat, egy tévét, és egy íróasztalt, hogy emberhez méltó életet élhessen.

A rendőrtiszt elmondása szerint nem azért cselekedett így, hogy híressé váljon, hanem, hogy megakadályozza egy család szétszakadását, és fokozza az eluralkodott indulatokat.

 

Hirdetés