Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ennek a 3 csillagjegynek nem lesz túl biztató a 2018-as éve!

Ennek a 3 csillagjegynek nem lesz túl biztató a 2018-as éve!

Hirdetés

Bizonyos évek szerencsésebben alakulnak, mások pedig olyanok, hogy alig várjuk, hogy lejárjanak, és egy új kezdődjön. Életünk során-akárcsak az iskolában-számos leckével kell megküzdenünk. Azért vagyunk a Földön, hogy tanuljunk, és fejlődjünk.

Ez az év nem lesz a legkedvezőbb ennek a 3 csillagjegynek!

Hirdetés

Ikrek

A következő időszakban egy induló kapcsolat lehetőségén fogsz elgondolkozni. Magadban elemezgeted, hogy mennyire érné meg belevágni ebbe a kapcsolatba. Arról is elgondolkozol, hogy mit is jelent valójában számodra a szerelem. Próbálod a másik szemében meglátni, hogy milyen is vagy te valójában, pedig egyszer magaddal kellene jóban lenned.

A partneredért hajlandó vagy teljes egészében megváltozni. Ebben az évben megtanulod, hogy végre hogyan lehetsz teljesen önmagad. Nehéz lecke lesz, de megéri. Hamarosan minden a helyére kerül, és ha a 2018-as év lejár, akkor a szerelem is rád találhat.

Mérleg

Ebben az évben meg fogod tanulni, hogy hiába próbálsz minden úgy tenni, ahogy a nagy könyvben meg van írva, az élet mégsem tud tökéletes lenni. Már gyerekkorodban is arra törekedtél, hogy mindenkinek meg tudj felelni. Vedd észre, hogy a életben semmi, és senki sem tökéletes.

A 2018-as év eléggé nehéz lesz számodra, és bármennyire is próbálsz tökéletesen élni, észre fogod venni, hogy káosz nélkül nem létezik harmónia. Nem könnyű mindig kialakítani a belső harmóniát. Amikor nem menekülsz többé a rendellenességek elől, akkor fogod csak kialakítani magadban a rendet.

Skorpió

Legtöbbször te vagy az, aki hibázik, még akkor is, ha ezt nehezedre esik beismerni. A 2018-as év egy kihívást jelent számodra a viselkedésed szabályozása szempontjából. Ha nem tanulod meg átalakítani a benned levő negatív energiákat, akkor sokat fogsz hibázni, és bántó is lehetsz.

Próbálj meg magabiztosabb lenni, és vigyázz arra, hogy ne bonts fel minden kapcsolatot szeretteiddel.

tudasfaja.com

Hirdetés