Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Hétvégi horoszkóp szeptember 7-8. – A következő két nap nem várt meglepetéseket...

Hétvégi horoszkóp szeptember 7-8. – A következő két nap nem várt meglepetéseket hozhat neked is!

Hirdetés

A Bikák energikusak lesznek, az Ikrek és Rákok szelektálnak, a Szüzek békítenek, a Skorpiók megpihennek, a Vízöntők pedig kapcsolataik ápolására fektetnek nagyobb hangsúlyt.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér a hétvégi horoszkóp.

Hirdetés

Kos

Ez a hétvége biztosan nem lesz unalmas, tekintve a sok programot, amit belezsúfolsz ebbe a két napba. Ha még nincs konkrét terved, akkor se aggódj, mert a család és a barátok tutira előrukkolnak majd valamivel, ráadásul a választás is a tiéd lehet. A lényeg, hogy semmi esetre sem maradj a négy fal között, hanem aktivizáld magad. Az időjárás éppen olyan kellemes, hogy nem kell elájulni a rekkenő hőségben, hanem örömmel élvezheted a szabadtéri programokat.

Bika

Igazán energikus leszel ebben a két napban, amihez biztosan köze van annak is, hogy még tombol benned a nyári feltöltekezés. Ha éppen esőre fordulna az idő, akkor sem kell lemondanod a mozgalmasabb programokról, maximum olyat szervezel, amit tető alatt lehet csinálni. Bármire is adjátok a fejeteket, az biztos, hogy remek hangulatban fog telni, hiszen a jókedved is ragadós lesz. Mindenki arcára mosolyt tudsz majd kanyarítani. Most semmi nem állhat a pozitivitásod útjába.

Ikrek

Igazán tartalmas két nap előtt állsz. Programokat szervezel magadnak, amelyeknek köszönhetően új ismeretség(ek)et kötsz, ugyanakkor a házad táján is rendezkedsz majd. A nyár számodra nem éppen arra való, hogy otthon nagytakarítást vagy szelektálást tarts, ám most ennek is eljön az ideje. Tégy rendet a környezetedben, szabadulj meg a felesleges holmiktól, készülj fel az őszre és szőj terveket az év fennmaradó részére. Mit szeretnél még elintézni, mielőtt beköszönt az újesztendő?

Rák

Ezen a hétvégén a szórakozás mellett a nosztalgia is helyet kap. Szombaton tombold ki magad, ereszd ki a fáradt gőzt egy baráti vagy családi összejövetelen, majd vasárnap nézz körül az otthonodban. Szelektálj egy kicsit, frissítsd fel a környezetedet. Ez a lelkednek is jót fog tenni. Régi holmik kerülhetnek elő, amelyek múltbéli emlékeket idéznek fel. Időzz el egy kicsit velük, majd gondold át őszintén, hogy mire van szükséged ezen tárgyak közül. Ne feledd, az emlék az, ami örökre megmarad.

Oroszlán

Egy ideje furcsa érzés kerített a hatalmába, amely nem akar elengedni. Mintha egy új fejezetbe lépnél az életedben, ám ennek eljöveteléért neked is tenned kell. Lehet, hogy nem ártana néhány régi hiedelemtől és egyéb anyagi dologtól megszabadulnod, hogy terhet dobj le a válladról, ugyanakkor teret szabadíts fel az elmédben és a környezetedben is az új dolgok számára, amelyek a jövődet hivatottak megalapozni. Készen állsz rá? A bensőd sugall valamit, amire jobban ki kellene nyitnod lelki füleidet.

Szűz

Az előtted álló hétvégén talán nem egy vitának leszel fül és szemtanúja, amelyeket nem biztos, hogy el kell viselned. Természetesen el is sétálhatsz a helyszínről, ugyanakkor meg is oszthatod a véleményedet az érintettekkel, ugyanis sok türelmed lesz az ilyen szituációkhoz, ráadásul mások is könnyen a szavaid hatás alá kerülnek. Csak tedd, amit jónak látsz. Vannak olyan helyzetek, amelyben egy külső szem meglátásai sokat segíthetnek. Ez pont egy ilyen helyzet lesz.

Mérleg

A munkahetet talán nem úgy zárod le, ahogyan elképzelted és néhány ügyed függőben marad, azonban nem hagyhatod, hogy az emiatti aggódás rányomja a bélyegét a hétvégére. Hagyd magad mögött a tennivalókat, hiszen azok megvárnak, a pihenés viszont nem maradhat el. Talán kezdetben elnyűttnek érzed majd magad és nem lesz kedved kimozdulni otthonról, ám ez később változhat. Ha nem is vagy parti hangulatban, akkor is adnod kell egy esélyt egy összejövetelnek vagy baráti, családi programnak, mert a végén biztosan nagy mosollyal az arcodon távozol majd.

Skorpió

Természetesen te döntesz, hogy hogyan töltöd a hétvégédet, ám az égiek azt javasolják, hogy csendesedj el otthon, nyugodt környezetben és gondold át azokat az ügyeket, amelyekre nyáron nem jutott túl sok időd. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amiket hajlamos vagy húzni, halasztani, abban a reményben, hogy talán idővel el is veszíti fontosságát. Tervezd meg alaposan, hogy mit hogyan és mikor kell elintézned. Amellett pedig adj időt magadnak a pihenésre, az igazi relaxációra.

Nyilas

Úgy érzed, hogy a hétvégéd sem sokban fog különbözni a hétköznapoktól, hiszen semmit nem terveztél, ráadásul már az időjárás sem hagy szabadon annyi lehetőséget, mint nyáron. Igen, a szikrázó napsütést és a meleget el kell engedni, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs mit csinálni. Éleszd fel a kalandvágyó énedet és kutass valami jó kis program után, amit időjárástól függetlenül lehet űzni. Izzítsd a barátokat vagy a családot és útra fel. Ha van elintéznivalód, azt tudd le szombat délelőtt.

Bak

Nem kizárt, hogy hullámzó lesz a hangulatod a hétvégén, amely természetesen a betervezett programjaidat sem fogja érintetlenül hagyni. Próbálj meg lehiggadni és gondold végig azt, hogy mi lehet ennek a kiváltója. Kezeld a probléma gyökerét és egy perccel se tölts többet rossz hangulatban, mint feltétlenül szükséges. A szerelmi életedben némi bonyodalom léphet fel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor összekaphatsz valamin a kedveseddel, ha pedig egyedülálló vagy, akkor egy randi nem fog úgy elsülni, ahogyan remélted. Fel a fejjel!

Vízöntő

Vannak olyan magánéleti problémáid, amelyeket végre ideje volna rendbe tenni? A hétvége nyújtotta két szabadnap éppen alkalmas erre. Ha valakivel összekaptatok valamin és úgy tűnik, hogy nem akar oldódni a dolog, akkor emeld fel a telefont, írj üzenetet, kezdeményezz. Valakinek muszáj lesz, légy hát te a bölcsebb. Van olyan rokon, akivel már régóta nem beszéltél, de jó lenne hallani felőle? Kerekedj fel és látogasd meg. Hidd el, mindkettőtöknek jót fog tenni a találkozás. Legyen ez a személyes kapcsolataid hétvégéje.

Halak

Pörgős heted tudhatsz magad mögött, amibe igyekeztél minél több tennivalót belezsúfolni és egyben el is intézni. Ezek szerencsére sikerültek is, így a hétvégéd nyugalomban telik majd, nem fogsz pörögni azon, hogy milyen határidőkről csúszol le vajon. Lehet, hogy egy mosást vagy főzést meg kell majd ejtened, de alapvetően semmi nem fogja keresztbevágni a terveidet ezen a hétvégén. Törődj kicsit önmagaddal, törődj kicsit a családdal. A harmónia érzése jár majd át.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés