Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Íme, a ‘törcsikini’, a 2019-es nyár legújabb strandkiegészítője

Íme, a ‘törcsikini’, a 2019-es nyár legújabb strandkiegészítője

Hirdetés

A nyári strandtáskának megvannak az elengedhetetlen darabjai, mint a naptej, a kalap, a törülköző, a papucs, a matrac, az úszógumi, a labda és egy nagy üveg víz.

Emellé minden évben hozzáadódik valami extra kiegészítő, ami idő közben pattan ki az leleményes termékfejlesztők fejéből. Tavaly az unikornis és a flamingó úszógumik hódítottak, idén pedig már avokádós matraccal is találkozhatunk.

Hirdetés

Mókás, igaz?

Aztán ott vannak a farmer fürdőnadrágok és bikinik is.  Elképesztő, hogy mi minden kerül ki a piacra.

A legújabb őrület pedig a towelkini vagy magyarosan nagyjából törcsikini, ami fürdődressz és törülköző is egyben. Vagy valami ilyesmi. Még mindig vakarjuk a fejünket, hogy pontosan mi is akar ez lenni.

A töcsikini háromféle színben (rózsaszín, napsárga és zöld) kapható potom 199 dollárért, ami nagyjából 56.800 Ft. A bolondnak is megéri, igaz? DE! legalább 100% pamutból van.

Az leplen 3 lyuk található, az egyik a fejnek, a másik kettő pedig a lábaknak. Lehet úgy is belebújni, hogy a hátat és úgy is, hogy a törzs elülső részét takarja.

A lényege, hogy végre magadra veheted a törülköződet, nem kell külön cipelned és strandruhára sem kell, hogy gondod legyen. Igazi 2 az 1-ben megoldás.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés