Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ezek a fürdőgatyák idén nyáron kiszabadulnak a strandokra, ha tetszik, ha nem!

Ezek a fürdőgatyák idén nyáron kiszabadulnak a strandokra, ha tetszik, ha nem!

A farmer örök, mindenhez passzol és nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne legalább egy farmer ruhadarabja a szekrényében. Valljuk be, kordbársony például nem áll halomban otthon a gardróbban.

Épp emiatt történhetett meg, hogy a divatvilág és a ruhaipar lecsapott egy nem mindennapi piaci rés betömésére. Nos, talán ennyire messzire nem kellett volna menniük, vagy mégis?

Egy onilne ruházati cég jelenleg olyan fürdőruhákat, bikiniket és fürdőgatyákat forgalmaz, amelyek a farmer iránti szenvedély szellemiségében láttak napvilágot. Ugyan az anyaga nem farmer, a mintája határozottan az.

A női darabokra azt mondanánk, hogy szódával elmegy, na de a férfi fecskék… Olyan, mintha túlságosan is rövidre szabott farmernadrágban mászkálnak az erősebbik nem képviselői a strandon.

A Shinesty nevezetű cég büszkén reklámozza legújabb nyári darabját ‘Jeado’ néven, amely természetesen futótűzként terjedt el a neten. Felhívják a figyelmet, hogy, aki szeretne még rendelni belőle, az ne késlekedjen, mert vannak típusok, amelyekből már így is kifogytak.

Miközben lesokkolódtál, olvasd el egy részletet a Shinesty termékleírásából:

Cégünk farmer mintás fürdőnadrágja, a Jeado olyan, mint egy zacskó chipset enni egy templomban. Mindenki téged bámul, megvetéssel a szemében, de mélyen legbelül ők is szeretnének belőle.

Te vennél? 😀

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...