Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Árulkodó gyerekrajz! Lebukott az apa, az anya pedig sokkot kapott!

Árulkodó gyerekrajz! Lebukott az apa, az anya pedig sokkot kapott!

Hirdetés

Egy nő élete legszomorúbb történetét osztotta meg a Kidspoton, ami nem sokkal később az egész világot bejárta. Érdemes elolvasni, nagyon tanulságos, és egyben szomorú is!

 

Hirdetés

A nő, nevezzük csak Belindának a társkeresőn ismerkedett meg későbbi férjével Eddie-vel.

Elkezdtek beszélgeti, majd egyre jobban összemelegedtek, hiszen nagyon talált a szó köztük. Eddie egy olajipari cégnél dolgozott, a munkaprogramja kissé fura volt-8 napot töltött otthonától távol, majd 6 napot volt szabad-, de így szokta meg a nő, és elfogadta ezt az életformát. Belinda és Eddie később összeházasodott, majd megszülettek az ikreik.

A kezdeti időszak kissé nehéz volt Belinda számára, mivel 8 napokat a férje nélkül volt, és az ikrek igen sok odafigyelést igényeltek.

Később, mikor az ikrek nagyobbak lettek, Belinda visszament a munkahelyére, és nagyon boldog volt, úgy érezte, végre kiteljesedett az élete.

Egyik nap azonban, amikor egyedül volt otthon, gondolta, olvas egy kicsit. Levett a polcról egy könyvet, kiderült, hogy pontosan a férje is azt olvassa.

Amikor kinyitotta a könyvet egy gyerekrajzot talált be. Elmosolyodott, hogy milyen aranyos apa az ő férje, hogy a gyereke rajzát használja könyvjelzőnek.

Azonban, amikor jobban megnézte a rajzot, sokkot kapott, szinte elájult. A rajzon egy felirat is volt: “Apának szeretettel Apák napjára, Nate”.


A rajz nagyon aranyos volt, viszont a baj az volt, hogy egyik gyereküket se hívták Natenak. Amikor Eddi hazaért az üzleti útról, Belinda megmutatta neki a rajzot, és kérdőre vonta.

Eddie bevallotta, hogy egy másik családja is van abban a városban, ahová dolgozni jár. Natasával egy közös gyerekük van, akit Natenak hívnak. Belinda szinte elájult, amikor meghallotta a történetet, rögtön ki is dobta Eddit a lakásból, és rövid időn belül el is váltak.

Eddie Natasához költözött, de ott sem maradt túl sok ideig, mert Belinda interneten megtalálta a nőt, és elmesélte a történetete. Natasa minden bizonnyal semmit nem tudott az egészről, mivel ő is kidobta Eddiet az életéből.

tudasfaja.com

Hirdetés