Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Húzz egyet az alábbi kártyák közül, és megkapod titkos üzeneted a sorsodhoz!

Húzz egyet az alábbi kártyák közül, és megkapod titkos üzeneted a sorsodhoz!

Hirdetés

Mindannyian sokkal nyugodtabbak, és kiegyensúlyozottabbak lennénk, ha tudnánk, hogy mi vár ránk életünk során. Az élet márcsak ilyen, kiszámíthatatlan, azonban vannak olyan praktikák, melyek segítségével megtudhatunk néhány dolgot a jövőnkről.

 

Hirdetés

Válassz egyet az alábbi kártyalapok közül gondolkodás nélkül, és olvasd el, hogy mi vár rád a közeljövőben!

1.Tündér

Légy vidám, boldog, és mosolygós, örülj az életnek, és értékeld, hogy egy varázslatos személyiség vagy. Ne nézz hátrafelé, felejtsd el a múlt megpróbáltatásait, indulj felemelt fővel a reményteli jövő felé. Érezd jól magad, és ne legyen bűntudatod a már megtörtént dolgok miatt.

2.Angyal

Védelemre, és biztonságra vágysz, ez az angyal az üzeni, hogy meg kell erősítened az önbecsülésed. Koncentrálj a pozitív energiákra, és akkor a béke, és a harmónia fogja átvenni az uralmat az életedben. Próbáld meg nagyon erősen szeretni önmagad, és hidd el, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy álmaidat valóra váltsd.


3.Unikornis

Higgy a képzeletednek, és a vágyaidnak, hiszen egy kis varázslat segítségével könnyen meg tudod teremteni saját magad számára a legcsodálatosabb életet. Te vagy a varázsló, olyan lesz az életed, amilyenné alakítod. Hallgass a szíved hangjára, és ne foglalkozz a rosszakarók károgásával. Álmaid segítségével egy csodálatos világot teremthetsz magadnak.

tudasfaja.com

Hirdetés