Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 4 csillagjegy nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezik!

Ez a 4 csillagjegy nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezik!

Hirdetés

Szoktak lenni megérzéseid, és hallgatsz rájuk? Vannak, akik nagyon erős intuíciós képességgel rendelkeznek, és leginkább megérzései alapján élik életüket.

Ha az alábbi 4 csillagjegy közé tartozol, tudhatod, hogy nagyon nagy szerepet töltenek be az életedben a megérzések.

Hirdetés

Kos

Nagyon jó a ráérzésed a dolgokra, pillanatok alatt képes vagy döntést hozni. Azonban, ha valami nagyobb dologban kell döntened, nem árt, ha egy kicsit mélyebben befele fordulsz, és hallgatsz az intuíciódra is.

Sokszor szoktad kikérni mások véleményét is, mert sikertelenség esetén félsz az utólagos kritikáktól. Bízz egy kicsit jobban magadban, és hagyd, hogy az események maguktól történjenek. Hidd el mindennek megvan a maga ideje, nem szükséges, hogy mindent az irányításod alatt tarts.

Skorpió

Olvasni tudsz az emberek gesztusaiból, és gondolataiból, nagyon hamar rájössz, hogy ki őszinte veled, és ki az, aki csak át akar verni. Nincs túl sok barátod, mivel könnyen kiismered az embereket. Sokszor álmodsz olyan dolgokat, ami másnap befolyásolja a hangulatod, és döntéseidet is. Hajlamos vagy arra, hogy elhidd, az álmok, nem hazudnak.

Igen erősen érzékeled a körülötted levő energiákat, és, ha valami rossz megérzésed van, akkor gyorsan lemondasz egy találkozót, vagy akár egy utazást is. Ha ösztönösen nem kedvelsz valakit, akkor nem valószínű, hogy később esetleg megváltozzon róla a véleményed.

Halak

Az összes csillagjegy közül a Halak rendelkezik a legerősebb intuíciós képességgel, ami néha pozitív, de van, amikor negatív hatással van az életére. Intuícióid, és ráérzéseid irányítják az egész életed. A racionális gondolkodást, és érvelést nálad felülmúlja mindig a megérzés.

Igen erős hangsúlyt kapnak az érzéseid is. Ha valami tetszik, azt a szíveddel érzed, éppen így könnyen meg tudod érezni azt is, hogy mi fontos számodra az életben. Próbáld egy kicsit növelni az önbizalmad, és figyelj befelé, hiszen a boldog, és sikeres élet titka belül keresendő.

Vízöntő

A legfontosabb döntésekben mindig az intuíciódra támaszkodsz, ezért könnyen meg tudod oldani a problémákat. Bátorság, spontaneitás, és erős intuíciós képesség jellemző rád. Mindig a szíved hangjára figyelve hozod meg a helyes döntést.

Ha valamiről azt érzed, hogy nem jó, vagy rossz érzésed támad vele kapcsolatosan, akkor neki sem fogsz. Messzire kerülöd azokat az embereket is, akik felborítják a harmóniát az életedben. Viszont nagyon jól ráérzel arra, hogy ki az, akivel mélyebb szálak kötnek össze.

tudasfaja.com

Hirdetés