Kezdőlap EZOTÉRIA 9 jel, hogy a lelked szenved és haldoklik – Változtass ezen!

9 jel, hogy a lelked szenved és haldoklik – Változtass ezen!

Megfogalmazódott már benned a gondolat, hogy “Legszívesebben fognám magam és mindent magam mögött hagyva lelépnék innen!” ? Ha a válaszod igen, akkor tudnod kell, hogy a lelked küszködik, ezen pedig csak te magad változtathatsz.

Nem hagyhatod, hogy a bensőd hangja továbbra is süket fülekre leljen. Figyelj befelé és tudd meg, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy boldogabb életet élhess, és ne vágyj el folyamatosan onnan, ahol éppen vagy.

Hogy melyek azok a jelek, amelyekből tudhatod, hogy a lelked szenved? Olvass tovább és valld be őszintén magadnak, hogy melyek igazak rád.

1# Negatívan ítéled meg magad kívül és belül

Folyton azokra a tulajdonságaidra koncentrálsz, amelyeket nem kedvelsz magadon, ezzel pedig negatív energiába burkolod saját magad. Ez a legrosszabb, amikor nem más, hanem saját hozzáállásod a rossz hangulatod forrása.

Első feladatod, hogy az időd legnagyobb részében a pozitív tulajdonságaidra fókuszálj. A második az, hogy a számodra negatív tulajdonságaidat is kezdd el megkedvelni, majd megszeretni. Ha nem megy, akkor pedig változtass rajtuk.

2# Nem tudod elengedni a múltat

Folyamatosan azokba a dolgokba kapaszkodsz, amelyek már rég a hátad mögött vannak. Felidézel olyan szituációkat, érzéseket, amelyeken nem lehet változtatni. Vagy olyan emlékeket, amelyekből mai napig némi boldogságot csikarhatsz ki a jelenedben. Engedd el ezeket az eseményeket, legalábbis olyannyira, hogy ne ezek legyenek meghatározóak a mostodra. Olyan életet kell élned, amelyből jelen örömödet merítheted, és amelyre jövődet alapozhatod.

3# Olyan tevékenységet végzel, amely nem rezonál veled

Nap, mint nap olyasmivel foglalkozol, ami cseppet sem tesz boldoggá, de úgy gondolod, hogy ennél jobb nem jut számodra. Vagy éppen egy olyan cél lebeg a szemed előtt, amiért képes vagy szenvedni is egy munkahelyen. Tudd, hogy nincs az a ház, autó vagy bármilyen ingó vagy ingatlan tulajdon, amelyért be kellene áldoznod a testi és lelki egészségedet.

4# Aggodalommal gondolsz a jövőre

Bármilyen jövőképet is próbálsz előrevetíteni, az sosem gondtalan és kiegyensúlyozott, sokkal inkább zűrzavaros és negatív eseményekkel teli. Bármiről is legyen szó, folyamatosan azon aggódsz, hogy mi és hogyan romolhat el.

5# Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat

Ha életedben már többször is elkövetted ugyanazt a hibát és úgy érzed, hogy soha többé nem szeretnéd, akkor ideje lenne változtatnod rajta. Van olyan dolog az életedben, amit újra és újra átélsz, és mindig boldogtalanul kerülsz ki belőle? A lelked üzenni akar, hogy ideje ezzel kapcsolatban tanulnod és fejlődnöd.

6# A kifogások nagymestere vagy

Jellemzően akkor szoktunk gyártani kifogásokat, amikor tudjuk, hogy valamit elvileg “meg kellene” vagy “meg szeretnénk” tenni, de nincs rá időn vagy energiánk. Nos…Vagy lemondasz erről a dologról, belátva, hogy nem is akarod, vagy végre valahára szakítasz rá időt. A kifogások annyit érnek, mint hallottnak a csók és ezt te is pontosan tudod.

7# Hagyod, hogy kihasználjanak

Adni jó, de senki nem kifogyhatatlan szeretetzsák. Mindamellett azt is tartsd észben, hogy csak azt lehet kihasználni, aki nem szívből tesz meg bizonyos dolgokat. Szóval tegyél magadnak egy szívességet és csak olyanoknak segíts, akiket valóban szeretsz, különben a kihasználás áldozata leszel egész életedben.

8# Képtelen vagy megszakítani a kapcsolatot a mérgező emberekkel

Nagyon nehéz felégetni a hidat olyan emberekkel, akik régóta az életed részei. Akik továbbra is kapcsolatban akarnak maradni veled, bármilyen céllal is. Ha a szíved mélyén érzed, hogy többet vesz el belőled egy adott kapcsolat, mint ad és rosszul érzed magad tőle, akkor szívességből nem szabad benne maradnod. Nem csak magadnak, de a másiknak is jót teszel vele, ha őszintén megszakítod a köteléket.

9# Nem tudsz nemet mondani

Persze vannak pillanatok az életben, amikor kénytelenek vagyunk akaratunk ellen cselekedni, de ez a tendencia nem szabad, hogy életünk legnagyobb részében domináljon. Ha valamit határozottan nem akarsz megtenni, azt el kell utasítanod, bármit is gondoljanak rólad mások. Neked kell együtt élned a következményekkel, ha igen-t mondasz nem helyett. Néha kifizetődőbb önzőnek lenni, bármennyire is furán hangzik. Aki szeret, az elfogad ezzel együtt is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...