Kezdőlap EZOTÉRIA 9 dolog, ami megakadályoz téged abban, hogy több pénzed legyen!

9 dolog, ami megakadályoz téged abban, hogy több pénzed legyen!

A mai világban a pénz az egyik legnagyobb hatalom. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy pénz nélkül semmit nem ér az élet, ezért él, és ezért hajt. Valóban, a pénz igen fontos a boldogsághoz, de azt sem árt figyelembe venni, hogy nem ettől függ a boldogságunk.

Nézzük, mi az a 9 dolog, ami megakadályozhat abban, hogy gazdagok legyünk.

1.A zokniban tartjuk a pénzt

Lehet, hogy furán hangzik, de azok az emberek, akik egész életükben csak gyűjtögetik a pénzt, soha nem lesznek gazdagok. A pénzt forgatni kell, akkor kapunk több pénzt, ha nem sajnáljuk kiadni. Ha adunk, kapni is fogunk-így vonzza a pénzt a pénz.

2.Nem az égből hull a pénz

Ha valaki arra vár, hogy majd, csak meggazdagodik, annak soha nem lesz pénze. Kemény munkával viszont elérhetjük, hogy meglegyen a szükséges pénzünk.

3.Ingyen munka

Ha sokszor dolgozunk ingyen, és “köszönöm”-ért, akkor bizony soha nem lesz elegendő pénzünk. Persze, van amiért nem kell pénzt elkérni, de nem eshetünk át a ló túlsó oldalára.

4.”A gazdagok biztos lopnak”

Így gondolták valamikor a tehetős emberekről. Ma nagyrészt már csak úgy lehet több pénzünk, ha azért meg is dolgozunk. Nem szégyen dolgozni, és élvezni a munkánk gyümölcsét.

5.”A pénz mocskos”

A becsülettel szerzett pénz nem fog bemocskolni, csupán az, amihez csalás, sikkasztás árán jutottunk. Ha megdolgoztunk érte, akkor büszkék lehetünk a gazdagságunkra.

6.Kölcsönök

Ha hitelekből, és kölcsönökből élünk, akkor soha nem lesz elég pénzünk. Az adósságok megnehezítik az életünket. Próbáljunk meg annyiból gazdálkodni, amennyink van.

7.Nem dolgozunk

Ha csak fekszünk az ágyban, panaszkodunk, szidjuk a rendszert, és tévézünk, soha nem lesz annyi pénzünk, mint amennyiről álmodozunk. Fejlődjünk szakmailag, és dolgozzunk, hogy legyen elegendő pénzünk.

8. Keményen dolgozunk

Persze meg kell dolgoznunk a pénzünkért, de nem szabad egyik végletből a másikba esni. Ha állandóan csak dolgozunk, és nem kapcsolódunk ki, akkor nem tudjuk élvezni azt, hogy mennyi pénzünk van. Kiránduljunk, járjunk szórakozni.

9. És még néhány dolog:

  • tervezzük meg a költségvetést
  • a vásárlásaink minőségiek, és ne mennyiségiek legyenek
  • éljünk egészségesen, előzzük meg a betegségeket, a kezelések mindig drágábbak, mint a megelőzés
  • fizessük be a számlákat időben

 

loading...