Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS 8 trükk, mely segítségedre lehet a fogyásban. Az 5-ik a legjobb!

8 trükk, mely segítségedre lehet a fogyásban. Az 5-ik a legjobb!

Ha gyorsan, és hatékonyan szeretnél fogyni, az alábbiakban néhány trükköt mutatunk, melyek a segítségedre lehetnek! Érdemes kipróbálni őket, hiszen segítségükkel nem csak karcsúbb, de egészségesebb is lehetsz.

1.Egyél gyakrabban otthon

-iktasd ki életedből a gyors, és előre elkészített ételeket. A házi főztnél nincs is egészségesebb a világon. Így legalább tudod, hogy mit tartalmaz az étel.

2.Nézd egy órával kevesebbet a tévét

-a TV előtt nagyon sok időt töltünk el, és ezt sajnos azt is maga után vonja, hogy közben nassolgatunk is. Minden nap kapcsoljuk ki egy órával hamarabb a tévét, és inkább sétáljunk a szabadban egyet.

3.Több víz, kevesebb üdítő!

-a frissítő, és energiaitaloknak nagyon magas a cukortartalmuk. Inkább igyunk vizet, nem is hizlal, és a méreganyagokat is kimossa a szervezetünkből.

4.Étkezési terv

-a előre, és pontosan megtervezett étkezés sokat segíthet a fogyásban. Így elkerülhetjük, hogy falási rohamok törjenek ránk, vagy este 11-kor tömjük magunkba a hamburgert. Előre tervezzük meg, hogy mikor, és mit fogunk enni.

5. Naponta 10 perc lépcsőzés

-a fogyáshoz elengedhetetlen a testmozgás. Cseréljük a liftezést lépcsőzésre, 1-2 hét múlva már érezni fogjuk az eredményt.

6.Együnk lassan

-ha gyorsan bekapkodjuk az ételt, hamar megtelik a gyomrunk, és leterhelődik. Rágjunk meg mindent alaposan, és ezzel az emésztést is megkönnyíthetjük.

7.Körültekintő terítés

-ne tegyünk egyszerre túl sok ételt az asztalra, mert így fennáll a veszélye, hogy többet is fogunk enni. Mindig csak 2-3 élelmiszer legyen egy étkezéskor az asztalon

8. Szabjunk korlátokat

-határozzuk meg a korlátainkat, és igyekezzünk, hogy lépjük túl ezeket. Döntsük el mindig, hogy mennyit fogunk enni, és ha lehet ne toldjuk még meg egy szelet kenyérrel. Tudjuk, az evést akkor kell abbahagyni, amikor éppen jólesik.

loading...