Kezdőlap EZOTÉRIA 8 különbség az őszinte és hamis emberek között. A 3.-on te is...

8 különbség az őszinte és hamis emberek között. A 3.-on te is el fogsz gondolkozni!

Vannak olyan emberek, akiknek a lételemük a füllentés, valósággal imádnak mindig egy-egy kicsit hozzátenni a dolgokhoz. Ez, nagyon zavaró lehet azok számára, akik mindig őszinték.

“Van, aki úgy is tud mosolyogni, hogy a mosolya nem igazi”-William Shakespeare.
Egészen biztosan te is találkoztál már olyan személlyel, aki elsőre nagyon kedves, és aranyos vagy, azonban később kimutatta a foga fehérjét.

1.Hogy érzed magad? – gondold meg, mit válaszolsz

A jóindulatú embereket mindig érdekli, hogy ismerőseik, barátaik hogyan érzik magukat. Segítségükre sietnek bármilyen probléma is adódjon. A rosszindulatú, hamis emberek mindig rosszakat mondanak az illető háta mögött, nem vezérli őket a segítőkészség, de a szemébe viszont mindig mosolyognak.

2.A saját dolgával törődik/mások kedve szerit tesz mindent

Az őszinte emberek igyekeznek mindig jók lenni, és jót tenni. Nem azért tesznek jót, mert azt valaki elvárja, hanem mert ők ilyenek, őszintén, és jól élik az életüket. Az érzéseikre hallgatnak. A hamis ember mindig kiszámítja viselkedését, érdekből cselekszik.

3.Szemedben/a hátad mögött

Az őszinte ember mindig a szemedbe mondja a véleményét, a hamis ember csak a hátad mögött meri elmondani, hogy mit is gondol igazából. Másokkal kibeszél téged, de neked nem mondja el soha, hogy mit gondol rólad.

4.Szerény/arrogáns

Az őszinte ember soha nem kérkedik az elért eredményeivel, szerényen, magában értékeli a dolgokat, kiegyensúlyozott. A hamis ember állandóan henceg, büszkélkedik, és kívülről várja az elismerő szavakat. Ha nem kapja meg ezeket, akkor megsértődik az ismerőseire.

5.Törődik a többiekkel/Nem foglalkozik másokkal

Az őszinte ember, ha sikereket ért el, megköszöni másoknak a támogatást. A nem őszinte ember sikerei után úgy tesz, mintha csak a saját érdeme lenne a dolog, nem hajlandó másoknak kinyilvánítani köszönetét.

6.Becsületesség/hazugság

Az őszinte ember természetesen fogadja a bókokat, és a kritikát is, nem kérkedik, vagy nem duzzog. A hamis ember többé csak a bókoknak örül, ha olyan véleményt mondasz, ami nem tetszik neki, többé nem áll szóba veled.

7.Bízhatsz benne, hogy mindig melletted lesz

Az őszinte emberek mindig melletted lesznek, attól függetlenül, hogy milyen hibát követsz el. A hamis emberek cserben hagynak, ha hibázol, vagy nem viselkedsz megfelelően.

8. Tettek/szavak

Az őszinte emberek nem csak ígérgetnek, hanem cselekszenek is. A hamis emberek olyan dolgokat ígérgetnek, melyeket soha nem fognak betartani.

tudasfaja.com

loading...