Kezdőlap AKTUÁLIS 79 évesen szinte rá sem ismerni: a Dallas egykori sztárja a plasztika...

79 évesen szinte rá sem ismerni: a Dallas egykori sztárja a plasztika után

Hirdetés

Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley, az egykori amerikai színésznő. Elvis Presley volt felesége a Dallas című kultikus szappanoperában (1978-1991) nyújtott alakításával vált világhírűvé, és a kilencvenes évek hajnalán még a People magazin is beválogatta a világ legszebb emberei közé.

 

Hirdetés

Priscilla Presley számára a nyolcvanas és kilencvenes évek különösen mozgalmas időszakot jelentettek. Nem csupán a Dallasban, hanem más nagysikerű sorozatokban, például a Melrose Place-ben is feltűnt. Emellett jelentős szerepeket játszott olyan korabeli nagyjátékfilmekben, mint a Csupasz pisztoly első, második és harmadik része, valamint a Ford Fairlane kalandjai.

Az ezredfordulón Priscilla Presley úgy döntött, búcsút int a színészi karriernek. Azonban üzletasszonyként továbbra is gyakorta megjelent a nyilvánosság előtt. Priscilla számos üzleti vállalkozásban vett részt, és aktív maradt a közösségi életben is.
Priscilla Presley, több neves kortársához hasonlóan, a plasztikai műtétekben látta meg az örök fiatalság hamisan csillogó, talmi lehetőségét. Az évek során számos beavatkozáson esett át, hogy megőrizze fiatalságát és szépségét. Azonban legfrissebb, születésnapja apropóján készült fotóin is világosan látszik, mennyire rossz döntést hozott e téren.

A plasztikai műtétek nemcsak fizikai, hanem érzelmi és pszichológiai nyomokat is hagytak rajta. Az egykor természetes szépségéről híres Priscilla arca mára felismerhetetlenné vált, és sokan úgy vélik, hogy ezek a beavatkozások inkább ártottak neki, mint használtak.

Priscilla Presley története nemcsak a hírességek világának árnyoldalait mutatja be, hanem fontos tanulságokat is hordoz a plasztikai sebészet veszélyeiről és a természetes öregedés elfogadásának fontosságáról. Az egykori színésznő példája rávilágít arra, hogy a fiatalság megőrzésére irányuló törekvések milyen következményekkel járhatnak, és hogy az idő múlásával való megbékélés mennyire fontos.
Priscilla Presley továbbra is emblematikus alakja marad a szórakoztatóiparnak, és élete sokak számára szolgál tanulságul. Az idő múlása elkerülhetetlen, és talán a legjobb megoldás, ha megtanuljuk elfogadni és szeretni önmagunkat minden életszakaszban.

 
Hirdetés