Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 7 jel, hogy egy “olcsó nővel” van dolga az embernek

7 jel, hogy egy “olcsó nővel” van dolga az embernek

Az „olcsó nő” kifejezés, bár elég vulgárisan hangzik, mégis létező jelenséget takar. Előfordul nem is egy olyan nő a társadalomban, aki mindenek elé helyezi a külső megjelenést, a pénzt, az ingó és ingatlan vagyont. Számára elengedhetetlen, hogy mások szemében gazdagnak tűnjön, hiszen ebben látja az élet értékét.

Íme, 7 jel, hogyan lehet a gyengébbik nem fent említett képviselőit beazonosítani.

1 – A férfiakkal való viselkedése

Az ilyen nők bárkivel hajlandóak ismerkedni, akinek elegendő vagyona van ahhoz, hogy a szükségleteiket kielégítse. A férfi belső értékeinek felfedezésére sem időt, sem energiát nem akar szánni. Az ilyen nő az első randevún biztosan nem fogja felajánlani, hogy fizet vagy felezi a költségeket.

2 – Márkák

Állandóan a márkás cuccokat hajkurássza. Ha valamilyen ruhának, kiegészítőnek vágy bármilyen tárgynak neves márkajelzése van, akkor arra azonnal felcsillan a szeme. Saját ízlése aligha van, de magazinokból és influencerektől nagyon szívesen merít ihletet.

3 – Hitelkártya

Egy ilyen nőnek biztosan van hitelkártyája, hiszen, ha nem is engedhetné meg magának, akkor is olyan dolgokat akar birtokolni, amivel elismerést és irigységet válthat ki a többi nőből.

4 – Másokkal való viselkedése

Nehéz természete van, akinek az igényeit soha nem egyszerű kielégíteni. Egyértelműen kifejezésre akarja juttatni felsőbbrendűségét. Egy pincérrel vagy egy bolti eladóval gondolkodás nélkül lekezelően viselkedik, ha olyan kedve van.

5 – Megjelenés

Akkor érzi igazán elemében magát, ha nyilvánosan megjelenhet valahol, ahol villoghat a külsejével, a ruhájával, a kiegészítőivel, az autójával, stb.

6 – Származás

Az ilyen nők gyakran kerülnek ki egyszerű családból, kevésbé tehetős vagy szegény szülők gyermekeiként, akik szégyellik származásukat és azt igyekszenek is minél nagyobb titokban tartani.

7 – A hűség fogalma idegen számára

Nem számít, hogy már egy gazdag férfi oldalán van, gondolkodás nélkül odaveti magát egy még gazdagabbnak, aki több mindennel tudja őt elhalmozni. A mohósága kielégíthetetlen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...