Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 7 jel, hogy a csakráid nincsenek egyensúlyban

7 jel, hogy a csakráid nincsenek egyensúlyban

A világegyetemben minden energiából van és ennek tükrében mi is mind energetikai lények vagyunk. A testünk minden egyes porcikája ezen energia anyagi megtestesülése. A saját energetikai áramlataink központjai, a csakráink képesek arra, hogy változást hozzanak az egészségünkben. 

A csakrák segítségével képessé válhatunk arra, hogy a testünket, szellemünket és lelkünket újra egyensúlyba hozhassuk. Máris érdemes azzal kezdeni, hogy kiderítjük, melyik energiaközpont esett ki az egyensúlyból. Ha egy csakra túl vagy éppen alulműködik, az az egészségünkben nyomot hagy.

Lássuk, hogy melyik esetében milyen tünet jelentkezhet!

Gyökér csakra

A gerinc alapjánál helyezkedik el.

Ha itt van egyensúlytalanság, akkor az a lábakat érintheti, evési problémákat, gyomorfájdalmat, immunitás csökkenést okozhat. Mentálisan azt érezheted, hogy céltalan és ingatag vagy és nem vágysz a másokkal való kapcsolatra.

Szakrális csakra

Az alhas környékén helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság esetén veseproblémák, reproduktív (szaporítószervi) problémák, deréktáji fájdalom, csípő-vagy medencetáji fájdalom, vizelési, szexuális jellegű zavarok állnak fenn. Lelki aspektusa, hogy nem tudod kifejezni az érzéseidet.

Napfonat csakra

A hasi régióban helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság esetén a máj érintett, okozhat fáradtságot, cukorbetegséget, epehólyag problémákat és magas vérnyomást. Mentálisan elutasítástól való félelem és a nagyon alacsony önbecsülés jelentkezhet.

Szív csakra

A szív tájékán helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság estén szívproblémák, hörgőproblémák, mellkasi fájdalom és asztma jelentkezhet. Mentálisan levertnek érezheted magad és párkapcsolati problémákkal küzdhetsz.

Torok csakra

A torok tájékán helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság esetén lehetnek a szájban fekélyek, jelentkezhetnek fogászati problémák, pajzsmirigy problémák és torokfájás is. Lelki apsektus felől lehetséges, hogy nehezen tudsz kommunikálni másokkal és erős félelmet érzel azzal kapcsolatban, hogy nem tudod kezedben tartani az életedet.

Harmadik szem csakra

A szemek között helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság esetén erős fejfájást, rohamokat és hallás károsodást is tapasztalhatsz. A látás elmosódhat és hormonális zavarok is jelentkezhetnek ilyenkor. Mentálisan képtelen vagy fenntartani a koncentrációdat és azt érezheted, hogy az intuíciós képességed elveszett.

Korona csakra

A koponya tetején helyezkedik el.

Az egyensúlytalanság esetén szellemi instabilitást tapasztalhatsz, érzékeléseddel problémák lehetnek, és tanulási nehézségekkel küzdhetsz. Érzelmileg zavarodottsághoz vezet és félsz az egyedülléttől.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...