Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 férfi-típus, akik minden nőt levesznek a lábukról. Találkoztál már velük?

7 férfi-típus, akik minden nőt levesznek a lábukról. Találkoztál már velük?

Hirdetés

Íme 7 férfi típus, akikért a nők képesek megveszni és a magyarázat, hogy megérthessük, miért is olyan vonzóak. A nők eldönthetik, melyik típus jön be nekik a legjobban, a férfiak pedig megnézhetik, hogy melyik típusba tartoznak, esetleg miben változtathatnak, hogy egy bizonyos típusban a legjobbak legyenek.

A magabiztos férfi

Mindig teljesen biztos magában ls megingathatatlan. Fegyelmet és erőt sugároz és soha nem  féltékeny más férfiakra. Egyszerűen tudja, hogy ő a legjobb és senki, semmilyen módon nem jelent rá fenyegetést. A párjának lehetnek férfi barátai és kávézhat egyet a kollégáival bármikor, anélkül, hogy jelenetre kellene számítania.

Hirdetés

Miért nem tudnak ellenállni a nők

A magabiztos férfinek senki jóváhagyására nincs szüksége és ez még vonzóbbá teszi őt. A nők ezt nagyon vonzónak találják. Nagyszerűnek tartják őket, ahogyan a környezetük is.

Az intelligens férfi

Soha nem unalmasak a beszélgetések, legyen szó bármilyen témáról. Szellemileg ösztönző beszélgetéseket kezdeményez és figyel arra, amit a nő mond. Tudja, hogyan lehet egy nőt megnevettetni, aki értékeli a szellemességét és még azt is tudja, hogyan teheti a politizálást érdekessé.

Miért nem tudnak ellenállni a nők

A legtöbb nő számára a szellemi kapcsolódás a párkapcsolat igen nagy részét teszi ki, tehát a férfiaknak nem szabadna visszafojtaniuk ezt a jellemvonást.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Hirdetés