Kezdőlap EZOTÉRIA 7 féle lélektípus létezik. Te melyik csoportba tartozol?

7 féle lélektípus létezik. Te melyik csoportba tartozol?

Hirdetés

Az, hogy kik vagyunk, hogyan cselekszünk, hogyan látjuk a világot és hogyan reagálunk a benne zajló eseményekre, sok szempontból a lelkünktől függ. Az formálja a személyiségünket, a gondolatainkat és az hajt előre az utunkon.

Lelkünk tesz azzá minket, akik vagyunk. Mindannyian nagyon különbözőek lehetünk, azonban vannak alap lélektípusok, amelyekbe mind besorolhatóak vagyunk a főbb jellemzőink szerint. Íme, a 7 alap típus.

Hirdetés

# 1 Aki szolgál

A szolgálók a világ elsődleges gondviselői. Ők azok a szelíd lelkek, akik boldogságot találnak mások boldogságában. Bármin képesek keresztülmenni, hogy segítsék az embereket és a szívük vérzik az igazságtalanság és a gonoszság láttán. Ők azért szolgálnak, mert ez az, amit valóban tenni akarnak. Nem számít, mi történik, ők mindig a legkedvesebb emberek lesznek a világ számára.

# 2 Aki létrehoz

A teremtő lélek örökké azon munkálkodik, hogy értéket hozzon létre. Ezek a lelkek nem elégednek meg csupán azzal, hogy léteznek, valami örökséget kívánnak létrehozni. Ők azok a művészek, zenészek és a világ álmodozói, akik egy jobb helyként szeretnék maguk mögött hagyni a világot, ahová érkeztek. Mindent lehetőségként látnak, amit megragadva, erőfeszítéseik révén valósággá váltják elképzeléseiket.

# 3 Aki harcol

A világ harcosai erősek, könyörtelenek és egy oroszlán vadságával küzdenek. Ők a bátor emberek, akik bármit képesek megtenni azért, hogy megvédjék és kiálljanak a számukra fotnose emberekért és eszmékért. Az aktivisták, a védelmezők, akik képtelenek tűrni az elnyomást.

# 4 Aki tanul

Ők a tudósok, az olvasók és a világ írói, akik egész életüket a tudás megszerzésére szentelik. Egyedülálló módon vonzza őket a tudás és a tudományok és a velük hasonszőrűekkel érzik jól magukat. Nem mindenki érti meg őket, ezért létrehoznak egy saját világot, amelyet óvatosan őriznek. Ők az emberi tudás forrásai és kezelői.

# 5 Aki bölcs

A bölcs lelkek azok, akik az embereket lelkesítik. Ők azok az elbűvölő lelkek, akik másokat motiválnak és segítenek az életük építésében. Jó hallgatók és nagy empáták.
Soha nem aggódnak, hogy mások mit gondolnak róluk, mivel tisztában vannak valódi erősségeikkel és gyengeségeikkel. Mindenkitől képesek tanulni és másokat inspirálnak.

# 6 Aki rosszindulatú

Ők a világ manipulátorai. Narcisztikusak és az egójuk hajtja őket. Nem látnak semmit maguk előtt, csak a saját hasznukat és nem bánják, ha le kell alacsonyodniuk, hogy  megkapják, amit akarnak. Nem szívesen látnak másokat boldognak és nem számít mennyit érnek el, mindig irigyek és féltékenyek.

# 7 Aki úttörő

Ők a világ vezetői. Az útkeresők felfedezők, úttörők és a kalandorok, akik folyamatosan azt vizslatják, hogy mi újat fedezhetnek fel a világban. Általában ők találják meg a megoldást a problémákra és ők azok, akikre mások támaszkodhatnak. Vezetésre születtek és példát statuálnak a tetteik által.

tudasfaja.com

Hirdetés