Kezdőlap EZOTÉRIA 7 embertípus, akiknek jobb, ha soha nem fecseged ki a titkaidat!

7 embertípus, akiknek jobb, ha soha nem fecseged ki a titkaidat!

Hirdetés

A dolgok csak úgy tudnak megfelelően működni, ha megbízunk egymásban, és együttműködünk, így lesz kerek a világ. Vannak viszont olyan személyek, akik visszaélnek mások bizalmával, és a hátuk mögött kipletykálják, kihasználják.

Létezik 7 olyan embertípus, akiknek jobb ha soha nem fecseged ki a legféltettebb titkaidat.

Hirdetés

1.A pletykás

Ezt a típusú embert természetesen egyből ki fogod szúrni, hiszen a beszélgetés 90%-ban arról szól, hogy nem szeretne másokról rosszat mondani, főleg úgy, hogy nincsenek jelen, de…

2.Látszólag barát

Amíg kellemes társaság vagy, lehet veled pletykálni, kacagni, akkor szívesen időz a társaságodban, de ha bajba kerülsz, és segíteni kellene akkor kifogásokat keres, és eltűnik a helyszínről.

3.Bíráskodó

Kioktat, kritizál, mindenről megvan a véleménye. Meg van győződve róla, hogy mindig mindent jobban csinál, mint mások.

4.Fel akar kapaszkodni a hátadon

Ez a típus azért keresi a társaságod, hogy kihasználjon, hiszen így szeretne fentebb kerülni a ranglétrán, általad kerülhet egy másik társadalmi pozícióba.

5.Állandóan ígérget

Igyekszik mindig jó benyomást kelteni, nagy tervei vannak, fűt-fát megígér mindenkinek. Nagyrészt csak azzal maradsz, mert soha nem tartja be az ígéreteit.

6.Ha rossz a megérzésed

Azokkal az emberekkel soha ne kerülj közelebbi kapcsolatba, akikkel szemben nincs jó megérzésed. Ha valaki nem örül a sikereidnek, elszomorodik, ha jobban teljesítesz, mint őt, azt messzire kerüld.

7.Versenyző

Ő az, aki mindig jobb akar lenni, mint te, mindenben. Ha finom almás pitét sütöttél, ő gyorsan hazafut, hogy elkészítsen egy még finomabbat, ha új kocsid van, ő is elkezd siránkozni, hogy le kell cserélje a régit.

tudasfaja.com

Hirdetés