Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 7 dolog, amivel tisztában kell lenned, ha van Halak az életedben

7 dolog, amivel tisztában kell lenned, ha van Halak az életedben

A Nap belépett a Halak jegyébe. Abba a zodiákusba, amely az egyik legtitokzatosabb mind közül. A Halak valóban komplikált és legtöbbször kiszámíthatatlan jellemek, de sok-sok értékes tulajdonsággal rendelkeznek.

 

Lássuk, mit érdemes tudni róluk, főleg, ha neked is van szerencséd legalább egyhez az életedben.

1# Nagyon érzelmes és érzékeny

Nagyon ritka, ha egyáltalán létezik olyan Halak, aki nem érzelmes. Nagyon intuitív lélek, aki az érzéseivel magas fokú kapcsolatban áll, ahogyan mások lelki állapotára is könnyen ráhangolódik. Az őket körülvevő energia nagy hatással van rájuk. Elsősorban a szívük és nem az eszük vezérli őket.

2# Kellemes társaság és könnyen ki lehet jönni vele

Veleszületett jó humorérzékkel áldotta meg az ég. Mivel nagyon jó ítélőképességgel rendelkezik, és könnyen kiismeri az embereket, ezért mindenkivel jól ki tud jönni. Mindig nyitott az új ötletekre és pozitív rezgéseket sugároz a környezetébe. Nagyon jó barát, akire mindig lehet számítani.

3# Néha elveszettnek és döntésképtelennek tűnik
Vagy vesztenek, vagy nyernek, csakis rajtuk múlik. Attól függ, hogy mennyi erőfeszítést tesznek az adott ügy érdekében. Sokszor úgy tűnik, hogy a fellegekben járnak és céltalanul teszik a dolgukat. Néha segíteni kell nekik visszatérni a földre.

4# Nagy álmodozó, élénk elképzelésekkel

Folyamatosan álmodozik. Képes a saját gondolatai által elkalandozni akármikor akárhová. Egy Halak számára a képzelt világ néha sokkal valósabb, mint az igazi. Sokan közülük művészi pályára lépnek, de ha nem is, mindenképpen kihasználják kreativitásukat az életük valamely aspektusában.

5# Az énidő nagyon fontos neki

Kell, hogy legyen ideje önmagára, hogy azzal foglalkozhasson, amivel fel tudja tölteni az elemeit. Szeret társaságban lenni, de legalább ennyire szeret egyedül is tevékenykedni. Ilyenkor elmerül egy könyvben, egy érdekes filmben, sétál és közben rendezi a gondolatait.


6# Gyengéd és sebezhető

Nagyon szeret szeretni és szeretve lenni. Ha szerelembe esik, akkor az valóban mély és jelentőségteljes. Ilyenkor teljesen kitárja a szívét. Nagyon könnyen sebezhetővé válik azok számára, akikben megbízik.

7# Egy vízparton bármikor megtalálod

A víz az, ami élteti és bármikor szívesen tölti az idejét egy vízparton, legyen az patak, tó, folyó, tenger vagy óceán. Ha fel akarsz vidítani egy szomorú Halakat, akkor vidd el egy vízpartra. Teljesen át fog alakulni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...