Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK 6 zseniális és hasznos hajszárító trükk, amit eddig sehol nem halhattál!

6 zseniális és hasznos hajszárító trükk, amit eddig sehol nem halhattál!

Hirdetés

Gondoltál már arra, hogy a hajszárítódat másra is használd, mint a vizes hajad megszárítására? Nem vagy vele egyedül! Éppen ezért vagyunk, hogy ilyen szuper ötleteket hozzunk el neked.

 

Hirdetés

 

A következőkben eláruljuk, hogy mi mindenre alkalmazható ez a hasznos eszköz a háztartásodban, amivel bosszantó helyzetektől tudod magad megkímélni.

Lássuk!

1# Huncut gyerekfirka

A gyermeked már elég nagy ahhoz, hogy magától járjon-keljen otthon és művészi alkotásokat is tud készíteni. Ez mind szép és jó, egy a gond, hogy a papírlap és a nappali fala neki egyre megy. Még mielőtt a fejedhez kapnál, hogy mit fogsz kezdeni a zsírkréta csíkokkal, vedd elő a hajszárítódat, melegítsd pár percig a kérdéses falrészt, majd egy enyhén nedves ronggyal töröld át.


2# Zsebtapasz eltávolítás

Ideje leszedni a sebtapaszt és persze alig várod, hogy megszabadulhass tőle és újra lélegezzen a bőröd, de tudod, hogy a szőrszálaidat is tövestől fogod vele együtt kitépni. Nem fog fájni, ha a hajszárítóval rámelegítesz 1-2 percet, hiszen utána könnyedén le tudod húzni.

3# Gyűrött ruha
A kedvenc felsőd, amit ma terveztél felvenni nagyon gyűrött és hamarosan indulnod kell? Se időd, se kedved előhalászni a vasalót és a deszkát. Nem is kell! Tedd a ruhát vállfára, fogj egy spricnis flakont, permetezd le az anyagot és szárítsd meg. Azonnal kisimulnak a ráncok és indulhatsz is.

4# Befőttes üveg címke

Zavar, hogy a befőttes üvegen ottmarad a matrica, de áztatáshoz nincs helyed és nem akarsz vele időt tölteni? Fogd a hajszárítód, melegítsd a címkét pár percig és csodásan le tudod majd szedni.

5# Faggyú gondok
A teamécsesből vagy a gyertyáról lefolyt a faggyú az asztalra vagy a polcra és elképzelésed sincs, hogy hogyan fogod letakarítani. Nem lehetetlen! Egyszerűen kezdd el melegíteni a hajszárítóval, és ha már teljesen folyékonnyá vált, akkor töröld le egy ronggyal. Ilyen egyszerű!

6# Felfújható matrac
Váratlan vendégek érkeznek, akik maradni szeretnének éjszakára és hely szűkében elő kell venni a felfújható matracot, de nincs meg a pumpa. Semmi gond. Fogd a hajszárítót, illeszd a befújó szelephez és pillanatok alatt felfújhatod.

Nézd meg a videót:

tudasfaja.com

Hirdetés