Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK 6 olcsó tipp a fogak hófehérsége érdekében, ami valóban hat

6 olcsó tipp a fogak hófehérsége érdekében, ami valóban hat

Hirdetés

Az emberek közel 68%-a takarja a fogát a képeken. Az elszíneződött fogak kellemetlenségére van azonban van megoldás úgy, hogy nem kell fogorvosra vagy drága fogkrémekre költeni.

 

Hirdetés

A dohányzás,, a kávé és a tea mind rontanak a fogak fehérségén és mivel az első benyomás számít ebben a mai világban, így ki ne szeretne szép mosolyt, csillogó fogakat?

Íme 6 olcsó csodaszer és 1 hét alatt látványos lesz a különbség :

 

1, Gyakori fogmosás 

Mielőtt bele kezdenénk bármilyen módszer kipróbálásába ezzel kell kezdenünk. Mivel nem tehetjük azt, hogy minden evés és ivás után fogat mosunk ezért a lecsökkentett minimum napi két alkalmat ne hagyjuk ki.

2, Hidrogén-peroxid és szódabikarbóna keveréke

Kiss mennyiségi adagokból keverjünk egy masszát, és ezzel mossunk fogat a megszokott módon. Ügyeljünk arra hogy hátul is érjük a fogakat, mivel ez egy antibakteriális szer és megakadályozza hogy a fogkő visszanőjön a fogakra.3, Olívaolaj 

Igen jól olvassuk, az olívaolaj a fogak fehérítője. Kétféle módon lehet alkalmazni. Az első módja, hogy fogmosás előtt bekenjünk fogainkat egy ecset segítségével majd szokásos módon megmossuk azt. A másik módja, hogy a fogkefét kenjük be olívaolajjal erre tesszük a fogkrémet és így mosunk fogat.

4, Almaecet

Használatával legyünk óvatosak, mert mint minden sav, így ez is képes megsérteni a fogzománcot, ha túlzásba visszük használatát. A fogkrémmel keverjünk egy lágy pasztát, és mossunk fogat.5, Citrom-vagy narancshéj 

Fogmosás után egy-egy szelet héjjal dörzsöljük be a fogainkat és néhány perc eltelte után öblítsük ki szánkat. Megöli a baktériumokat, és a csodával határos módon fehéríti a fogakat.

6, Eper

Catherine Zeta-Jones eperrel fehéríti a fogait. Ki gondolta volna? Mi is használhatjuk ezt a módszert úgy, hogy félbevágott eperrel bedörzsöljük fogainkat majd néhány perc után kiöblítjük szánkat.

Szerző:tudasfja.com 

Hirdetés