Kezdőlap EGÉSZSÉG 6 ital, ami roncsolja a bőrt, mélyíti a ráncokat és a karikákat...

6 ital, ami roncsolja a bőrt, mélyíti a ráncokat és a karikákat – ne fogyaszd őket rendszeresen!

Mint tudjuk, az alkohol nem a legjobb barátja a bőrnek. Nagyon hamar meglátszik, ha valaki rendszeresen fogyaszt alkoholt. Hamarabb kialakulnak a ráncok, a szarkalábak, a bőr elkezd puffadni.

 

Leginkább a magas cukortartalom támadja meg az egészséges szervezetet!

 

Ha egészségesebben szeretnénk élni, mellőzzük az alábbi italok rendszeres fogyasztását.

 

1.Sör

 

Rendszeres fogyasztása által állandóan tágítja az ereket, és egy idő után bizony a vékony arcbőrön rossateás pirosodással, hajszálerek megjelenésével kell számolnunk. A pattanások, és ráncok is hamar megjelennek. Ha véletlenül több sört ittunk a kelleténél másnap alaposan tisztítsuk meg az arcunk, hidratáljuk, és tegyünk rá bőrfeszesítő krémet.

2.Mojito

 

Ez a közkedvelt koktél felgyorsítja a bőr öregedését, elősegíti a ráncok kialakulását. Minél édesebb a koktél, annál károsabb.

3. Margarita

 

Ennek az italnak az a legnagyobb problémája, hogy sót, és cukrot is tartalmaz. Dehidratálja a bőrt, felpuffasztja, és nagyon hamar meglátszanak rajta az öregedés jelei.

4.Vörösbor

 

Az egyik legkárosabb ital a bőr szempontjából, ugyanis hamar kitágítja a pórusokat, és megnöveli a hisztaminszintet, ami rosaceát hoz létre.

5.Fehérbor

 

Magas cukortartalma miatt növeli a bőrgyulladás kialakulásának esélyét. Ezenkívül pedig a szem alatti karikákat, és a szem körüli ráncokat is mélyíti.

6.Pezsgő

Ha lehet minél alacsonyabb cukortartalmú pezsgőt válasszunk, hiszen így nem okozunk akkora kárt a bőrünknek vele.

loading...