Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS 5 szuper titkos zsírfaló trükk, ami lefaragja rólad a plusz kilókat!

5 szuper titkos zsírfaló trükk, ami lefaragja rólad a plusz kilókat!

Hirdetés

A fogyás nem egy sétagalopp, és ha nem vagyunk eléggé körültekintőek és kitartóak, akkor az idő előrehaladtával nemhogy egyszerűbbnek, de egyre nehezebbnek és eredménytelenebbnek fog tűnni a próbálkozásunk. 

Sokan elkezdik egyik pillanatról a másikra sanyargatni magukat és olyan edzési tervet próbálnak meg követni, amitől még rosszabbul érzik majd magukat.

Hirdetés

Szeretnénk megosztani veletek néhány hasznos tippet, amelyek garantáltan segíteni fognak abban, hogy hamarabb elérhessétek az álom alakot és azt meg is tartsátok.

1# Figyelj a fehérje bevitelre

A fehérje fogyasztás alapvető fontosságú a fogyási folyamatban. Minden főétkezésnek része kellene, hogy legyen, így értelemszerűen a reggelinek is. Ha legalább 30 gramm fehérjét megeszel a reggelidhez, akkor az segít kontrollálni a nap további részében a felesleges nassolást vagy túlevést.

2# Elegendő alvás

Rendszert kell teremtened az alvási szokásaidat illetően, ami azt jelenti, hogy minden nap nagyjából ugyanakkor kell feküdnöd és ébredned is. Fontos, hogy legalább 7 órát alvással tölts, így megfelelően kipihent leszel másnap és nem próbálod majd evéssel fedezni az energiahiányt. Arról nem is beszélve, hogy aki hajnalba nyúlóan ébren marad, hajlamosabb nassolni, még akkor is, ha nem éhes.

3# Cukros italokat ne!

Az első és legfontosabb dolog, amit egy fogyni vágyó embernek abba kellene hagynia, az a cukros italok fogyasztása. De nem ám csak az üdítőkre gondolunk ez alatt, hanem mindenre, aminek magas a cukor (hozzáadott vagy természetes) tartalma. Ide tartozik a 12%-os és a 100%-os gyümölcslé, a reggeli cukros kávé vagy a mézes tea is.

4# Ne hagyj ki étkezéseket

Akkor sem kellene kihagynod étkezéseket, ha fogyni akarsz, mert ezzel felborítod az éhség-jóllakottság hormonok szintjét és növeled az étvágyadat.

5# Ne tedd a kedvenceidet tiltólistára

Van néhány kedvenc ételed, amit bármikor szívesen megennél? Ne sanyargasd magad azzal, hogy próbálod elkerülni őket. Ehelyett csökkentsd le felére a mennyiséget, amit fogyasztasz belőlük és ne ess soha túlzásba vele.

Ha valóban kézzelfogható eredményt akarsz elérni, akkor nagyon fontos, hogy képes legyél néhány dolgon változtatni és meglegyen benned a kellő kitartás, mert anélkül soha nem sikerül.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...