Kezdőlap EZOTÉRIA 5 pénzmágia – ha így csinálod, akkor valóban működik és megváltozhat az...

5 pénzmágia – ha így csinálod, akkor valóban működik és megváltozhat az egész életed!

A pénz nem boldogít-vallják sokan, de azért mindannyian tudjuk, hogy ha nem is leszünk boldogabbak tőle, de azért biztonságot ad. Mindenkinek más és más pénzösszegre van szüksége ahhoz, hogy jobban érezze magát a világban.

Olyan egyszerű pénzbevonzó technikákat mutatunk, melyeket érdemes kipróbálni még akkor is, ha nem hiszel benne. Tégy egy lépést annak érdekében, hogy több pénzed legyen!

1. Az ágyat úgy helyezd el a szobában, hogy párhuzamos legyen a hozzád legközelebb eső folyóval. Semmiképp se legyen merőleges, mert akkor azt jelenti, hogy “átfolyik” rajtad a folyó, és kiviszi a házból a szerencsét, és a pénzt. Ha párhuzamos az ágyad a folyóval, akkor gazdag leszel!

2.Egy kevés aprópénzt szórj a lábtörlő alá, és legalább egy hónapig ne vedd ki onnan!

3.Egy tálkába önts hideg vizet, majd tegyél az aljára néhány aprópénzt. Reggel és este ebben a vízben mosd meg az arcod egy héten keresztül. Közben ne cseréld le a vizet! Egy hét múlva vegyél kis egy kis üvegbe a vízből, és tedd el biztos helyre. Néha cseppents ebből a vízből a pénztárcádra, vagy a bankkártyádra!

4.Amikor Újhold van, fogj egy kis papírlapot, és írd rá a pontos összeget, amit meg szeretnél kapni. Gyújts egy fehér gyertyát, majd menj ki az udvarra, és a Hold fényénél égesd el a papírt, és a hamut szórd szét.

5.Fogj egy papírpénzt, mindegy mekkora az értéke. Egyik részéből vegyél egy sorsjegyet, egy részét adományozd oda valakinek, a másik részét pedig fogd össze a sorsjeggyel, tekerd fel, és kösd össze egy piros cérnával, és tedd be a párnád alá.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...