Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 jel, hogy az életed óriási változáson megy keresztül

5 jel, hogy az életed óriási változáson megy keresztül

Minden ember életében elérkezik egyszer a pillanat, amikor ráeszmél, hogy mi az élete igazi útja, amelyet ezután elkezd majd követni, hogy álmát beteljesülni lássa. Legyen szó fiatal vagy idős emberről, nincs az az akadály, amin ne lehetne túljutni kellő elhatározással. A változás iránti vágy mélyen bennünk gyökerezik, hiszen ez a természetes rendje a fejlődésnek és a növekedésnek.

Amikor ez a vágy erősödik, akkor céljaink is sokkal pontosabbá, sokkal meghatározottabbá válnak és az univerzum is abba az irányba terel majd minket, amelyen végighaladva elérhetjük azokat.

Van, hogy úgy fest, az életünk a feje tetejére áll, hogy teljesen kifordul önmagából, ám ez a káosznak tűnő folyamat éppen a pozitív változások bekövetkezésének lehetőségét készíti elő. Lássuk, azt az 5 jelet, amely azt mutatja, életünk óriási változáson megy keresztül.

1# Minden elviselhetetlenné válik

Van, hogy a legbanálisabb dolgok is elviselhetetlenné, megoldhatatlanná vagy elfogadhatatlanná tűnnek. Azt érezheted, hogy minden tönkremegy körülötted, semmi nem sikerül, bármennyire is próbálkozol.

2# Elveszted az irányt

Gyakran érzed azt, hogy nem igazán vagy mestere az életednek. Negatív események követik egymást anélkül, hogy megfelelő megoldást találnál rájuk. Olyan döntéseket hozol, amelyek nem feltétlen jók, fáradt vagy és motiválatlan. Képtelen vagy átjutni a holtponton a kérdéssel a fejedben – hová menjek, és mit csináljak?

Leásol mélyen magadba, hogy elmenekülhess ettől a rossz közérzettől. A változás egy szakemberrel történő beszélgetés vagy önmagad mélyebb megismerése által fog megmutatkozni.

3# Inkubációs periódusban vagy

Bezársz önmagadba, hogy jobban megértsd elvárásaid az életeddel kapcsolatban. Miközben barátaid, szeretteid örömöket élnek meg és ünnepelnek, te inkább az egyedüllétet választod, hogy elmélkedhess a motivációdról és a vágyaidról. Ez a szakasz fontos ahhoz, hogy jobb képet kaphass a körülötted lévő világról, és hogy döntéseid beérhessenek.

4# Szorongás üti fel a fejét, ám öröm is érkezik vele

Az elkülönülés és az önreflexió időszaka véget ér. Eljön a pillanat, hogy minden bátorságodat összeszedve tovább lépj. A félelem átjárja a testedet, ugyanakkor az izgalom örömmel is tölt el az új élettel kapcsolatban és ez erőt ad, hogy megtedd a soron következő lépéseidet. Vibrál benned egyfajta öröm, hogy az álmod egyre közelebb kerülhet hozzád.

Fontos, hogy ebben a fázisban lassan haladj, így biztosan nem veszel el és nem veszítesz. Ez a szervezés, felfedezés és tanulás időszaka, mielőtt végleges döntést hozol. A türelem és a nyitottság elengedhetetlen ebben a szakaszban.

5# Szinkronicitást figyelsz meg

Az utolsó szakaszban észreveszed azt a sok, egyértelmű jelet, amely azt üzeni neked, hogy a megfelelő úton jársz. Ilyen például az, hogy találkozol olyan emberekkel, akikkel hasonló a rezgésetek, és akik támogatnak téged vagy új lehetőségeket hoznak.

Ezek a jelek mind tiszták és világosak és azt érzed velük kapcsolatban, hogy minden, ami eddig történt veled, okkal történt és örökre meg fogja változtatni az életedet. A gondolataid elkezdenek testet ölteni az életedben és az univerzum úgy válaszol rájuk, mint a bumeráng. Minden egyre tudatosabbá válik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...