Kezdőlap EZOTÉRIA 5 jel, ami azt mutatja, hogy a családod karmájának hordozója vagy

5 jel, ami azt mutatja, hogy a családod karmájának hordozója vagy

Nem csak kizárólag a fizikai megjelenést tudjuk örökölni a felmenőinktől. Olyan tulajdonságokat is képesek vagyunk átvenni tőlük, amelyek ugyan nem számszerűsíthetőek, vagy szemmel megfigyelhetőek, de mégis jelen vannak.

 

Tisztaságmániás vagy, állandóan elkésel, szenvedélyesen szereted a sportokat? Ezek mind olyan aspektusok, amelyeket az együttélés során tanulsz meg vagy veszel át másoktól. Azonban vannak olyan jellemzők, amelyek olyanok, mintha öröktől fogva benned lettek volna. Vajon mennyi írható az öröklés és mennyi a tanulás számlájára?

Vannak, akik úgy hiszik, hogy sok tulajdonság örökölhető a családi karma függvényében. A családi karma a vérvonalunk egy ősi öröksége. A spirituális személyek magukkal viszik a családi karma “DNS”-ét és annak hatása egész életükben megjelenik. Ezek az energetikai élmények  fizikailag, verbálisan, energetikailag és tudattalanul átadhatók.

Ebből az elképzelésből kiindulva lehetséges az, hogy jellemző rád nagyapád vagy éppen nagynénéd egy bizonyos viselkedése, anélkül, hogy egyáltalán ismerted volna, vagy találkoztál volna azzal a személlyel.

Honnan lehet tudni, hogy tovább viszed a családi karmát? Ha a következő 5 jelből igaz rád valamelyik, akkor valószínű.

1 – Te vagy a legspirituálisabb és törődsz a családtagokkal

A földi és szellemi érzelmeiddel is erős kapcsolatot ápolsz, ugyanakkor közel érzed magadhoz és fontosnak tartod a családtagjaid vágyait és érzéseit is.


2- Úgy érzed, hogy kilógsz a családból

Több generáció örökségének hordozása révén úgy érzed, hogy különbözöl a körülötted lévőktől, akik csak néhány aspektust örököltek a vérvonalból.

3- A világ súlyát hordod a válladon

Úgy érzed, hogy felelős vagy azért, ami körülötted történik, akár egy ősatya, aki féltő szemmel vigyázza a családját. Sok esetben annyira aggódsz, hogy ez betegségek képében jelenik meg. Így fordulhat elő egy megmagyarázhatatlan fejfájás, láz vagy rossz közérzet.


4- Gyakran találod magad fura családi helyzetekben

Nem tudsz nemet mondani a családod tagjainak, ami teljesen abszurd helyzetekbe tud sodorni néha, olyanokba, amelykbe te amúgy sosem keverednél. De a család végső soron azért van, hogy támogassuk egymást.

5- Jól látod a családi mintát és meg akarod változtatni

Felismered azokat a jeleket, amelyeket az őseidtől örököltél és szeretnéd létrehozni a saját történetedet, hogy valami újat és jobbat hozz a családi karmába azért, hogy a leszármazottaknak már könnyebb lehessen.

tudasfaja.com

loading...