Kezdőlap AKTUÁLIS 5 éve rajtuk nevet az internet. Azonban, ők magasról tettek a világ...

5 éve rajtuk nevet az internet. Azonban, ők magasról tettek a világ véleményére!

Öt évvel ezelőtt egy különleges fénykép keringett a világhálón. Egy túlsúlyos menyasszony, és egy pálcika vékony vőlegény mosolygott boldogan a világ szemébe.

Aki csak meglátta nevetőgörcsöt kapott a képtől, sőt, akadtak olyan kételkedők is, akik egyenesen a szerelmüket is megkérdőjelezték. Volt aki photpshop-ot vélt felfedezni a fényképen, mások pedig érdekházasságra gyanakodtak. Milyen is az ember! Ha megláttunk egy az átlagosnál eltérő párt, egyből ítélkezni kezdünk, kinevetjük, gúnyolódunk. Miért nem lehet elhinni, hogy ők tényleg szeretik egymást? És, ami a legfontosabb, semmi közünk hozzá, nem kell véleményt alkotnunk, és ítélkeznünk.

Soha ne ítéljünk elsőre, ne gúnyolódjunk, és ironizáljunk más embereket. Fogadjuk el, és szeressük a körülöttünk levőket! Ez a fiatal pár bebizonyította a világnak, hogy szerelmük örök, és a világ minden kincsénél fontosabbak egymás számára. Aki nem hiszi, nézze meg jól a képeket! Ott a bizonyíték is. Az elsőre nem túl átlagosnak tűnő család egy harmadik taggal is bővült, sőt a fiúk már elmúlt négy éves. Éljen a szerelem!

 

loading...