Kezdőlap EZOTÉRIA 5 egyszerű módszer, amellyel visszavághatsz az arcátlan embereknek!

5 egyszerű módszer, amellyel visszavághatsz az arcátlan embereknek!

Hirdetés

Néha egyesek azt képzelik, hogy bármit megtehetnek, megkérdezhetnek, véghezvihetnek, és egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy tetteiknek, vagy kijelentéseiknek milyen következménye lehet.

A pofátlanság sajnos nem áll kapcsolatban a gondolkodással, vagyis, aki szemrebbenés nélkül képes megkérdezni egy 35 éves nőt, hogy miért nem szül már gyereket, hiszen ketyeg az óra, az igenis pofátlan.

Hirdetés

Nézzük, milyen frappáns megoldások léteznek arra az esetre, ha állandóan ilyen emberekkel találod szembe magad.

1.Köszönd meg!

Végy fel egy széles mosolyt, és illedelmesen köszönd meg, még, ha akkor nagyon nehezedre esik is. Hidd el, annál jobb nincs is, minthogy megköszönöd azt, amit épp rossz szándékkal vágtak hozzád. Ezzel azt mutatod meg, hogy mennyire tudod kontrollálni az érzéseidet.

2.Mondd, hogy igaza van

Amiért valaki udvariatlan módon közelíti meg a dolgokat, az még nem jelenti azt, hogy nincs igaza. Tudasd vele, hogy igaza van, és ennyi. Az udvariatlan emberek arra számítanak, hogy miután jól megmondták a véleményüket elkezdenek velük veszekedni. Ha csendben maradsz, akkor azt jelenti, hogy lezártad a témát.

3.Zárd le a beszélgetést

Ha valaki tiszteletlen, egyáltalán nem vagy köteles vitába szállni vele, se nem kell meghallgasd a negatív kommentjeit. Egyszerűen zárd le a beszélgetést, és kész. Te csak azért vagy felelős, amit te mondasz, azért nem, amit a másik személy mond.

4.Nevetés

Mi a legjobb megoldás? Nevetni egy udvariatlan ember durva beszólása után. Ezzel aztán végképp megmutatod, hogy téged az élet naposabb oldala érdekel csak.

5.Mondd meg neki, hogy más a nézőpontotok

Nyugodtan mondd el az illetőnek, hogy te más szempontból látod a világot. Elfogadod a véleményét, és ő is fogadja el a tiedet. Ennyi az egész, nem érdemes vitába szállni!

tudasfaja.com

Hirdetés