Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 5 csillagjegy páros, akik szakítani fognak 2021-ben

5 csillagjegy páros, akik szakítani fognak 2021-ben

Hirdetés

A 2020-as év már a hátunk mögött van a maga egyedi pillanataival, emlékeivel, amelyeket soha nem felejtünk. Eljött azonban az idő, hogy az előttünk álló új esztendő felé tekintsünk. Egyes csillagjegyek számára szerencsével kecsegtet, míg mások komolyabb nehézségekkel kell, hogy szembenézzenek majd.

A párkapcsolatok terén 5 csillagjegy párosnak a belső egyensúly megtalálásán kell majd munkálkodnia, mert nagy az esélye, hogy a köztük lévő kötelék az év folyamán fel fog bomlani. Nehéz helyzeteket kell majd megtapasztalniuk, de idővel, erővel és optimizmussal újra talpra állnak majd.

Hirdetés

Lássuk, hogy ki az az 5 csillagjegy páros, akik búcsút fognak inteni egymásnak idén.

Kos és Skorpió

A Kos egy nagyon domináns jegy, akit nem könnyű kezelni és „legyűrni”. Ugyanakkor a Skorpió úgy tűnik, hogy mégis sok szenvedést fog neki okozni. Kettejük kapcsolata nem fogja sokáig bírni, mert az idegeik mondhatni pattanásig feszülnek majd egymástól.

Ikrek és Bak

A páros egymás iránti szeretete eddig képes volt legyőzni azt a nagy személyiségbeli szakadékot, ami kettejük között húzódik. A temperamentumuk ég és föld, nem meglepő, hogy a 2021-es évet már nem fogják túlélni. Mindketten más felé fognak kacsintani és talán ez jobb is így.

Oroszlán és Bika

Az Oroszlán egy ambiciózus, erős jellem, különleges eltökéltséggel fűszerezve. Ezért nagyon sokat képes összetűzésbe keveredni a makacs Bikával, aki szintén nehezen köt kompromisszumot. Annak ellenére, hogy a Bikát teljesen leveszi a lábáról az Oroszlán a csáberejével, ez nem lesz elég a kapcsolat fenntartásához.

Skorpió és Rák
Teljesen ellentétei egymásnak, félelmetesen nagy akaraterővel. A Skorpió és a Rák sok nehézségen keresztülment a 2020-as évben, de idén ez a szerelmi történet végleg véget ér. A Skorpió könnyedén túl fog lépni az elváláson, mert tudja, hogy az életnek menni kell tovább.

Halak és Vízöntő

A Halak, ha féltékeny, nagyon kiállhatatlan és birtokló tud lenni, ami kétségtelenül megalapozza a szakítást. Ezekhez a paranoiás krízisekhez a Vízöntő egy pillanatig sem hajlandó tovább asszisztálni, ezért minden lelkifurdalás nélkül tovább fog állni a Halak mellől.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés