Kezdőlap EZOTÉRIA 5 csillagjegy, akik szakítás után rögtön visszatérnek az exhez! Vigyázz, köztük lehet...

5 csillagjegy, akik szakítás után rögtön visszatérnek az exhez! Vigyázz, köztük lehet a párod is!

A szakítás a legtöbb esetben mindkét fél számára nagyon nehéz. Van aki aztán hamarabb túlteszi magát a dolgon, mások pedig képesek még akár évekig is szenvedni.

 

Egyesek azonban hajlandóak visszatérni partnerükhöz még a szakítás után is. Nézzük, melyik ez az 5 csillagjegy!

Halak

A legérzékenyebb csillagjegy. Ha valakit bezár a szívébe, akkor attól nehezen válik el. Szakítás után inkább visszamegy a partneréhez, és megígéri, hogy megváltozik. Mindent megtesz azért, hogy újra elnyerje a másik szívét, hiszen nagyon fontos számára ez a kapcsolat. Minden erejével harcolni fog!

Szűz

A Szűz férfi nagyon hamar feladja a kapcsolatát, ha nem működik jól. Ha szerelmes, mindent megtesz azért, hogy minden rendben legyen. Ha úgy érzi, hogy a kapcsolat megmenthető, akkor biztosan vissza fog jönni hozzád.

Oroszlán

A szerelemben is az egója parancsol, ezért mindig mérlegeli a dolgokat. Ha komolyan gondolja a dolgokat, akkor nagyon nehezen tudsz megszabadulni tőle. Szakítás után gyakran semmilyen kommunikációt nem akar fenntartani a partnerével, de, ha az bocsánatot kér tőle, akkor nagyon szívesen visszamegy hozzá. Egy szerelmes Oroszlán nem ismeri a büszkeséget!

Bak

Stabil kapcsolatra, és harmonikus családi életre vágyik, ezért nehezen fogadja el a szakítás gondolatát. Meg van győződve arról, hogy mindent meg lehet javítani, és az ugyanúgy érvényes szerinte egy összetört szívre, vagy egy megromlott kapcsolatra is. Soha nem adja fel!

Nyilas

Energikus, és szabad szellem, ezért nagyon nehezen köteleződik el. Ha azonban valakit igazán megszeret, attól nagyon nehezen válik el. Egészen biztosan vissza fog jönni szakítás után, csak várnod kell rá egy kicsit.

tudasfaja.com

loading...