Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 4 mód arra, hogy átalakítsd a lelked a májusi Skorpió Telihold ideje...

4 mód arra, hogy átalakítsd a lelked a májusi Skorpió Telihold ideje alatt

Éld át teljes lelkeddel a Skorpió Telihold hatását! Nagy átalakulásokra számíthatsz!

 

A Skorpió egy igen markáns behatással érkezik a szombati Teliholddal az életünkbe. Erős késztetést fogunk érezni arra, hogy leássunk a lelkünk legmélyebb bugyraiba, így felszínre kerülhetnek régi elfojtott problémák is. Kellemetlen dolgokkal is szembesülhetünk, de most jobb, ha a menekülés helyett a bátorságot választjuk.

Ha nem vagy hozzászokva a kőkemény igazsághoz, akkor nagyon megviselhet ez az időszak. Az átalakulás legyen bármennyire is eredményes, sosem könnyű. A májusi Teliholdra 18-án kerül sor.

Így készülhetsz fel a Telihold hatására!

1. Hallasd a hangod!

A Telihold arra szólít fel, hogy ne fojtsd magadba a problémáid, mondd el a véleményed, és bátran állj ki az igazadért. Tedd félre a szélsőséges érzelmeket, hiszen azokkal semmit nem érsz el. Gondold át racionálisan és higgadtan, hogy mit is szeretnél, és mondd ki.

2. Próbáld megérteni önmagad

Az elmúlt időszakban az uralkodó Plútó hatására igen nehéz volt megtalálnod önmagaddal a közös hangot. Mondhatni azt is, hogy egy csomó idegesítő tulajdonságot fedeztél fel magadban, melyek már-már utálatot váltottak ki. Most itt az ideje, hogy megértsd és megszeresd önmagad. Jó lélekbúvárkodást!


3. A valódi érzelmek megtalálása

Nem lehetsz mindig önmagad, amikor lobbanékonyságból cselekszel. Próbálj mindig megnyugodni, mielőtt tennél vagy mondanál valamit. Ismerd meg a benned lakó legmélyebb vágyakat, és akkor sokkal jobban fogod szeretni önmagad. Ismerd meg azokat az érzelmeidet is, amelyek a rossz útra irányítanak.

4. Fedezd fel a szeretet hatalmát!

A szeretet csodálatos erővel rendelkezik, csupán észre kell venni, hogy az egész világot meg lehet változtatni általa. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyek igazán a hasznodat és a fejlődésedet szolgálják az életben. Fordulj szeretettel mások és önmagad felé. Légy óvatos, hogy mit kívánsz, mert idővel minden kívánságod teljesül.

loading...